Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinél egyszer jó voltam ott mindig jó leszek?
Figyelt kérdés
Szóval tudom, hogy a csaj pirult mikor meglátott stb. régen most van barátja, igaz egy elég nagy hülye a gyerek meg szerintem csaj már csak megtűri így 4,5 év után. Ilyen kívánós szemekkel szokott nézni mikor találkozunk. Ha szétmenne barátjával szerintetek lenne esélyem? Persze ezt így nehéz megmondani. Na, de van aki már volt hasonló helyzetben?2016. júl. 24. 03:58
1/4 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem biztos!
Van olyan pasi,akiért nagyon odavoltam évekkel ezelőtt,most meg csodálkozom magamon,hogy mit ettem rajta?
2/4 anonim válasza:
Ha elpirult a csaj amikor meglatott es ugy nezett rad, akkor lehet kellesz neki.
3/4 A kérdező kommentje:
Valahogy nincs szívem szétcseszni a kapcsolatukat amíg együtt vannak, de tudom, hogy a csajnak bejövök látom a szemén :)
2016. júl. 24. 11:00
4/4 anonim válasza:
Semmi sem garantálja, hogy most is jó vagy a csajnál. Az ember folyamatosan változik. Te is, én is, az ominózus leányzó is. Ha viszon most is jó vagy nála, nincs értelme várni, amíg szétmennek. Ha szét tudod szedni őket, semmit sem ért a kapcsolatuk, tehát nem is kár érte. Ha nem tudod szétszedni őket, akkor is csak jót teszel, ha megpróbálod, mert edzed, erősíted, mélyíted a kapcsolatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!