Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettennek el a lányok ha egy srác könnyen elsírja magát ha kedveskednek neki, vagy törődnek vele?
Figyelt kérdés
Olykor apróságokon is. Nem állandóan de azért megesik.2016. júl. 26. 09:03
11/18 A kérdező kommentje:
# 10
Utoljára? Akkor amikor elbúcsúztam attól a barátnőmtől. Ritkán látjuk egymást. Távkapcsolat.
2016. júl. 26. 09:44
12/18 A kérdező kommentje:
Akkor amikor elbúcsúztam attól a barátnőmtől.
Nincs attól, szóval a barátnőmtől. Csak elsőnek azt akartam írni, hogy attól a lánytól akit szeretek.
2016. júl. 26. 09:46
13/18 anonim válasza:
Azért ez nem olyan gáz, viszont azt írtad hogy apróságokon... és hogy ha kedveskednek...
Mi az amit te apróságnak tartasz pl?
14/18 A kérdező kommentje:
# 13
Apróság például az, ha születésnapon süt nekem egy tortát, vagy ilyesmi..
2016. júl. 26. 09:54
15/18 anonim válasza:
Hiába várod itt a felmentést. Embereld meg magad, egy lánynak sem tetszik, ha a pasija nem férfi. Nem azzal van a baj, hogy elsírod magad, hanem hogy tényleg apróságokon. Senki nem azt mondta, hogy taplónak kell lenni, hanem hogy uralkodj az érzéseiden, és akkor sírj, amikor tényleg ,,muszáj".
16/18 anonim válasza:
De 6-osnak igaza van. Kérdező, ezt a pszichológia hisztérikus viselkedésnek hívja, akár tetszik neked akár nem. Nem akarod beismeri, hogy problémáid vannak, összemosod a dolgokat. A macsóság nem egyenlő azzal, hogy egy férfi sosem sír, pl. temetésen van oka rá, apróságokért nincs. Ráadásul struccpolitikát folytatsz és mindenért a másik nemet hibáztatod. Nyugodtan lepontozhatsz, de nekem se kellene egy ilyen bőgőgép.
17/18 A kérdező kommentje:
# 16
szánalmas vagy.
Ki hibáztatott bárkit?
Merő szánalom amit írsz.
2016. júl. 26. 10:50
18/18 anonim válasza:
Engem megijesztene, hogy érzelmileg labilis. Nőként sem az a "mindent kimutatok" fajta vagyok. Valahol az arany középút kellene, mert azoktól a férfiaktól meg egyenesen a falnak megyek, akik semmiről sem képesek beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!