Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác a Tescoból?

Figyelt kérdés
Szerda este (azaz tegnap) jártam az egyik Tesco áruházban , ahol nagyon megtetszett az egyik pénztáros fiú,szerintem én is nagyon szimpatikus voltam neki. Szerintetek hogyan hívjam fel magamra a figyelmét ami nem olcsó de jó ? :)

2016. júl. 14. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Tekerd le a legdrágább Whiskey kupakját és úgy tedd a szalagra, majd amikor már elég közel van, eghy mozdulattal véletlen lökd az ülébe, hogy jó lucskos legyen a gatyája :D

Tuti randi lesz belőle!

És mellegles nem is lesz olcsó :D :P

2016. júl. 14. 01:00
 2/12 A kérdező kommentje:
:D hát kétlem , hogy ez bejönne neki :D Valami diszkértebbre gondoltam :'D
2016. júl. 14. 01:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát felőlem egy doboz O.B. tampont is az ölébe boríthatsz, az elég diszkrét állítólag, de kétlem, hogy nyerőbb leszel :D

A Whiskey-t legaalább ki kell mosni és felajánlhatod, hoyg kimosod neki... :P

2016. júl. 14. 01:08
 4/12 anonim válasza:
58%
Vegyél le egy csomag Durexet a szalag fölött, fizesd ki majd dugd a mellzsebébe úgy, hogy rajta van a számod. Kis ribi...:P <3
2016. júl. 14. 01:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyre jobbak :DD esetleg egy tényleg jó valakinek ?
2016. júl. 14. 01:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy le fog szólítani, neked kellene valamit lépned. Kérdés hogy mit mersz meglépni?

Tel szám odacsúsztatása, megkérdezed hogy meddig dolgozik és megvárod a személyzeti bejáratnál, többször nála fizetsz szóba elegyedsz vele, vagy konkrétan randira hívod

2016. júl. 14. 01:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó , köszönöm :) ezek mindig jól hangzanak , főleg a tel.számos,bár a többi is nagyon jó :)
2016. júl. 14. 01:30
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Hasonlóan gondolom, mint a 6-os. Készíts egy kis kártyát, amin leírod, hogy bejön neked és szívesen megismernéd. Adj elérhetőséget, telefonszámot. Esteleg rajzolj neki valami kedveset, például virágot, vagy ami rád jellemző.

Amikor fizetsz nála, aligha tudtok 2 mondatnál többet beszélhetni, mert ott vár a következő vevő, meg a pénztárak be szoktak lenni kamerázva (csak képet vesz).

De ha megteszed az első lépést, innen nála a labda. Sok sikert!

2016. júl. 14. 07:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Komolyan azt akarod mondani hogy soha eszedbe sem jutottak azok a dolgok, amit #6-os leírt? :D
2016. júl. 14. 08:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor elkéri a klubkártyát, add át a telefonszámodat is. Mit kell ezen ennyit trükközni?
2016. júl. 14. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!