Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők ti zokon vennétek egy fiatalabb srác szexuálisközeledését?
OK, én bevallom, nekem jól esne a dolog, de nem mennék bele.
A 18 alatti nekem nagyon fiatal... (34 vagyok). Egy 25 körüli már más lenne, persze ha nem lenne kapcsolatom.
De őszintén, egy <18 srác miért akarja az "idősebb" nőt? Eldicsekedni vele a haverjainak? Vagy tapasztalatszerzés? Vagy mi?
Halálosan belémszeretne és viszonoznám-e?
Persze, a szépirodalom és a filmművészet tele van ilyesmivel, gondolom néha megtörténik a való életben is.
Ennyi idős kisfiú csak trófeát akar, vagy tapasztalatot gyűjteni, nem kapcsolatot.
Így pedig nem tudom hízelgőnek tekinteni a közeledését, mert nekem az nem hízelgő, hogy valamibe szívesen beleverné a farkát, és engem ér a megtiszteltetés, hogy széttehetem a lábam...
Főleg ahogy a mostani kamaszok ismerkednek, még az is lehet, hogy csúnyán elküldöm a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!