Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők ti zokon vennétek egy fiatalabb srác szexuálisközeledését?
Persze, hogy ide szántam kedves kérdező :D
Korosabb vagyok, nem hülye;)
Értem :)
DE-de én más vagyok!! Udvarias vagyok, de nem papucs és a köznyelvben pawaként emlegetett jelző sem igaz rám :S
Nem vagytok túl kedvesek, és nyitottak, ráadásul már egy csomó sztereotípiát felsoroltatok, amik nem végérvényűek.
Ilyen befásult érett punci nem kéne... Vannak nyitottak (természetűek), akik szívesen fogadják, és viszonozzák a közeledésem. És igenis jól esik nekik a fiatalos tűz, a lobbanékonység, mind érzelmileg, mind szexuálisan.
Ilyen "milf"-et keress kedves kérdező. A fapinákat meg hagyd... Úgy sem mennek bele, de azt élvezik, ha körbeugrálod őket. Csak még arra nem jöttek rá, hogy mást (is) talán sokkal jobban élvezhetnének. Ráadásul azt már kölcsönösen.
23/F
(Aki volt már érettebb gyönyörű nővel.)
Nem.
Sok helyes, aranyos fiatal pasi van a világban.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!