Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet abban valami, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abban valami, hogy ha egy lánynak bejön egy srác, akkor hangosabban nevet a poénján?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, bár nem tudom, mennyire lehet hinni az itt-ott leírt dolgoknak, de olvastam a "női jelekről" (tollászkodás, magamutogatás, mosolygás stb.), és valami olyasmi is volt, hogy adott esetben pl. a hangosabb nevetéssel is megpróbálhatják felhívni magukra a férfi figyelmét. Egyszer volt egy lány, úgy vettem észre, hogy szimpatikus vagyok neki, kérdezgetett magamról, és más srácokkal nem beszélt a társaságból, folyton mosolygott meg nevetett a beszólásaimon, és egyik alkalommal ő volt a leghangosabb (de amúgy nem az az idétlenül vihogó típus, egyszer nevetett hangosabban, és megjegyezte, hogy milyen dili vagyok). Elhívtam volna találkozni kettesben, de munka mellett tanul, nem is egy városban lakunk, mindkettőnknek utaznia kellett volna, aztán amikor én is ott voltam, akkor csak később engedték volna el a munkahelyéről az egyetemre, nekem meg haza kellett utaznom. Később megint beszéltünk, de már nem mertem neki felvetni a találkozást, mert nem tudtam, hányadán állunk, úgy éreztem, hogy ha nagyon akarta volna, akkor ő is javasolhatott volna másik időpontot, de közben meg azt éreztem, hogy talán nem vagyok neki közömbös. Úgyhogy elhalt nagyjából a dolog, azóta nem is nagyon beszéltünk, nem akartam beégni.

2016. júl. 4. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút igaz! 😉
2016. júl. 4. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rám igaz. Ne várd, hogy javasoljon.. ha nekem valaki tetszik, leblokkolok, elfelejtek javasolni másik időpontot, annyira zavarban vagyok.

Egyszer még próbálj meg vele valamit. Egyet még megér!

2016. júl. 4. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb. egy éve beszéltem vele utoljára igazán, utána nem igazán akartam őt keresni, féltem, hogy hülyét csinálok magamból, mert többször jártam már úgy, hogy újra és újra elhívtam valakit, aztán rájöttem, hogy azért hárított mindig az illető, mert nem akart tőlem semmit. Most meg nem akartam újra elkövetni ezt a hibát, így hát nem akartam "tolakodni". Néhány hete váltottunk 2-3 levelet egy kicsit hivatalosabb ügyben, de ennyi volt.
2016. júl. 4. 22:17
 4/5 opened paradise ***** válasza:
100%
Olyankor még a legszrabbakon is.
2016. júl. 4. 23:18
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Van hát. Valamiért elterjedt, hogy a pasik alapvetően humorosak, és ezt főleg ők hiszik el magukról, de igen, rengeteg lány akar úgy imponálni, hogy nevet a poénjain :D
2016. júl. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!