Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy jelzitek egy pasinak, hogy bejön nektek?
Figyelt kérdés
Most térjünk el a bejelölöm vagy megbököm fb-n dolgoktól.2016. jún. 20. 17:09
1/5 anonim válasza:
Keresem a társaságát. Bár mire észreveszek valakit, ő már többnyire észrevett.
2/5 anonim válasza:
Simítják a hajukat megállás nélkül és folyamatosan bámulnak. Mintha kötelező lenne rájuk néznem...
3/5 A kérdező kommentje:
Csajok, nem sràcok...
2016. jún. 20. 19:32
4/5 anonim válasza:
Keresem a társaságát, mosolygok rá amikor köszönök, vagy ha csak elmegyünk egymás mellett. Beszélgetést kezdeményezek vele.
De csak mióta "felnőttem" (úgy 27 éves koromban). Előtte csendes zárkózott nyuszi voltam, és semmi jelét nem adtam, ha tetszett is valaki, csak magamban ábrándoztam.
A hajamat nem babrálom, mert összekötve hordom, és ha piszkálom kihúzódnak a tincsek, és szénakazal lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!