Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni, hogy a barátom biszexuális hajlamú? Vagy csak a kíváncsiság hajtja?
Sziasztok!
A barátommal már másfél éve boldog párkapcsolatban élek.
Viszont kb. fél évvel ezelőtt bent voltam az email fiókjában, mert kerestem valamit és levelezéseket találtam 3-as szex invitálásokról (bár ezek inkább 2019-ben történtek, miután szakítottak az előző barátnőjével), viszont találtam olyanokat, amik már akkor történtek, mikor mi már együtt voltu. Idegen fiúkkal beszélt és küldte el a farkát!!! Plusz valami külön alkalmazáson is felvették egymást és ott is elküldték. Konkrétan nem derül ki a levelezésből, hogy bármi történt volna offline a való életben, de nagyon rossz volt ezeket látni és nyilván elsírtam magam és bevallottan neki, hogy én ezeket láttam és hogy beszéljünk erről, hogy biszex-e, mert nekem erről tudnom kell. Persze totál ideges lett, láttam, hogy remeg és fél, hogy szakítani fogok. De végül nem tettem. Azt mondta, hogy ne gondoljam ezt, hogy meleg, mert undorítónak gondolja és nem tudja, hogy miért csinálta, lehet, hogy valami olyat álmodott... Most így fél év után megint eszembe jutott ez az egész és épp nem hagy nyugodni. Ezért gondoltam, hogy kiírom ide kérdésként, hátha Ti tudtok nekem erre valami választ adni.
Szerintetek csak pusztán a kíváncsiság hajtotta, hogy vajon milyen lehet? Mert amúgy köztünk nagyon jó a szex és már konkrétan a jövőképről beszélünk, hogy együtt akarunk majd családot alapítani és leélni az életünket. Nagyon szerelmesek vagyunk mindketten. Van okom aggódni?
Köszönöm a válaszokat előre is! 23/L
Kedves 9-es, köszi a választ!
Az túlzás, hogy "megettem ezt a dumát", mert sajnos eleve nehezen bízom meg az emberekben és neki is elég nehezen adtam oda a bizalmamat. Amikor ezeket megláttam, nagyon durván kiakadtam. Mert ezt el nem tudtam volna képzelni róla. Még az is jobb lett volna talán, ha lánnyal csinálja ezt (de nem, ez hazugság, sehogy se lett volna jó). De sajnos egyetértek veled, ez nagyon nincs rendben így. Eleve kapcsolatban a másik háta mögött ilyet csinálni gusztustalan. Én ilyet soha nem tennék vele, eleve számomra a megcsalásnál és a hazugságnál kevés undorítóbb dolog van. Nyilván a kérdést sem azért írtam ki, mert én totál elhittem neki azt, amiket akkor mondott (hogyha tudsz a sorok között olvasni). Csak mivel nagyon szeretem őt és tényleg el tudom vele képzelni, hogy leélem az életemet, próbálom magamban bizonygatni, hogy márpedig nem lesz semmi gond és nincs semmi hajlama a fiúk iránt.
Másfelől pedig mivel tudom, hogy a melegek nagyon elnyomásban élnek és gáz bevallani (manapság már ez egyre természetesebb, de azért még szerintem akkor is szégyelli bevallani a többség), próbáltam megérteni őt, hogy basszus, ha ez tényleg így van, nem tehet róla és egyrészt próbálja magában elnyomni, másrészt pedig valahogy próbálta titokban kiélni ezt a vágyat és ilyen formában sikerült neki...
Pontosan, 16-os jól látja. Ezeken aggódom.
14-es kommentje miatt is, mert én is sok hasonló sztorit hallottam már.
Annyit tudok tenni a magam érdekében, hogy nem agyalok ezen ennyit, megpróbálom élvezni a jelent, de azért nyitott szemmel járni(!) és remélni, hogy minden rendben lesz és megérdemlem végre, hogy ne legyek átverve (mint a mostani barátom előtt kb. mindenkinél).
Köszi a válaszokat mindenkinek!
#18 a "megpróbálom élvezni a jelent" a probléma szőnyeg alá söprése! Nem megnyugtatóan lezártad magadban a kérdést, mert folyamatosan ott fog benned motoszkálni.
A megfelelő lezárás hogy odaállsz a pasid elé és elmondod neki, nem zavar ha biszex, nem vagy homofóbb, de a kapcsolatotok érdekében legyen teljesen őszinte és valljon be mindent. Nem fogod a múltért bántani, sem a vágyaiért de nem játszmázzon. Ha megteszi és feltárja ami benne van akkor jó, ha nem akkor meg ld. a #17-wa pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!