Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hány heteroból lett biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány heteroból lett biszex azért mert olyan helyzetbe került ahol beadta a vezetést a kíváncsiságnak és megtetszett neki?

Figyelt kérdés
Én speciel hetero vagyok és nem vonz a saját nemem de elgondolkodtató hogy mi lenne ha csak egy kezdeti löketen múlna hogy kiderüljön hogy mondjuk ez tetszene nekem?

2021. máj. 30. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Hat, alapvetően mindenki így “lesz” biszex, szóval nem értem a kérdést. Ha kiváncsi vagy, kipróbálod, ha bejön, csinálod tovább, ha nem akkor meg nem.
2021. máj. 30. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés azt feltételezi hogy alapvetően a biszex azelőtt is tudja magáról hogy biszex mielőtt aktusba lépne a saját nemével, a kérdés az hogy lehet e valaki úgy biszex az első aktust megelőzőleg nem érez semmilyen hajlamot a homoszexualitásra vagy vonzalmat saját neme iránt.
2021. máj. 30. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondoltam hogy az vagyok, amíg meg nem történt az első esetem
2021. máj. 30. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Akkor rosszul feltételezed. Senki nem születik úgy hogy alapértelmezetten szereti mindkét nemet, erre idővel jön rá mindenki.
2021. máj. 30. 20:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted mindenki aki biszex úgy jött rá hogy kipróbálta egy azonos neművel? Még véletlenül sem azért mert mondjuk már előtte is érezte magán hogy bejön neki mind 2 oldal?
2021. máj. 30. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem jönne be neki mindkét oldal, nem próbálja ki azonos neművel. Ez úgy néz ki, hogy egyre jobban vonz a kíváncsiság hogy milyen lehet, aztán ez egyszer abba megy át, hogy ki is próbálja. Nem értem, ezen mi olyan nehéz.
2021. máj. 30. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Egy sem, csak olyan történik hogy valaki elnyomja magában a vágyat mert nem tudja elfogadni saját magát. Ha a kíváncsiság megvan az azt jelenti hogy biszex vagy csak még nem indultál el az úton valamiért.
2021. máj. 30. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

"... mi lenne ha csak egy kezdeti löketen múlna hogy kiderüljön hogy mondjuk ez tetszene nekem?"

Semmi nem lenne! Már van!

Mégpedig az, hogyha téged ez elgondolkodtat, akkor a hajlam megvan benned, még akkor is, ha most heterónak mondod magad.

Igazából csak az alkalom, és egy megfelelő partner hiányzik, hogy kipróbálj először csak néhány dolgot. Kezdésnek lehet, csak közös hoki lenne, majd egymásnak kiverés, és így tovább.

2021. máj. 31. 05:22
 9/9 Vuk-91 ***** válasza:
100%
Jobban fogalmaznék. Jómagam gyerekként heterónak gondoltam magam (bár visszagondolva elég balga önértékelés volt) mert többnyire a lányok vonzottak, a fiúk inkább rettegésben tartottak. Amikor ennek a hatása enyhült, és jobb társaságokban nem kellett emiatt aggódni, eleinte "Bi-kíváncsiság" jelzővel jellemeztem, ám később elismertem, hogy biszexuális vagyok, annyira tetszett a dolog. Azért eléggé válogatós vagyok, ha fiúkról van szó, ráadásul prioritásom női partnert szerezni, mielőtt egy férfit be tudnék engedni az életembe. Bonyolult bi-nek lenni.
2021. máj. 31. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!