Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nem biszexuális?
De igen,lehet akárhogy bizonygatni hogy "csak kíváncsi hetero",az ilyen lanyoknak van legalább egy kis biszex hajlamuk.
Nem mintha bajom lenne velük,semmi bajom a melegekkel vagy biszexekkel,de azt nem szeretem amikor azt magyarázzák hogy ők igazából heterok csak csinálnák a másik nemmel is.
Nem csak 3 szekszuális beállítottság van. Ez gyakorlatilag egy skála (Kinsey-skála vagy Storm-skála) , ahol mindenki elhelyezkedik valahol.
Tehát ha valaki (főleg serdülő korban) kipróbálja, mit érezne, ha pl. megcsókolna egy azonos neműt, attól még egyáltalán nem lesz biszexuális.
Alapfogalmak
Szüz aki még egyik nemmel se sexelt.
Hetero aki az ellenkező nemmel sexelt legalább 1 alkalommal
Bisex aki legalább 1-1 alkalommal sexelt mint a saját mind a másik nemből valakivel.
Aki meg csak álmodozik ezekről annak a fantáziái max hajlamot adnak ezekre a dolgokra, de attól még nem válik automatikusan egyikké sem mig meg nem tette
(bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok)
#7 ez akkora baromság, már máshol is láttam ezt a választ, kérlek ne írd le többször. Már miért kéne szexuális tapasztalat ahhoz, hogy tudjam ki tetszik? Egészen a szűzig ok volt a válasz, onnantól lefelé a lejtőn...
Heteroszexuális: csak az ellenkező nem iránt érez vonzalmat
Homoszexuális: csak az azonos nem iránt érez vonzalmat
Biszexuális: összes nem iránt érez vonzalmat
a vonzalom lehet romantikus és szexuális is, vagy csak az egyik
amit valószínűnek tartok, az a bi-kíváncsi, azaz heteronak tartja magát, de kíváncsi lenne a saját nemével csókolózásra/esetleg tovább is. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy szeretni is fogja, lehet igen, lehet nem.
Példának erre azt tudom felhozni, hogy nemrég biszexként coming outoltam egyik barátnőmnek, majd egy héttel később azt mondta, hogy kíváncsi lenne arra, hogy milyen lenne egy lányt megcsókolni, de továbbra is a fiúkhoz vonzódik/még nem tetszett neki lány. Ez kamaszkorban normális, bár nem tudom a kérdező korosztályát. Ha van további kérdésetek írjatok privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!