Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az ilyen nem biszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nem biszexuális?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, légyszi ne basztassatok érte. Szóval mostanában több, haveri körbe tartozó lánytól hallottam, hogy "ugyan én heteró vagyok, de kíváncsiságból kipróbálnám egy másik lánnyal". Ez nem azt jelenti, hogy valamilyen szinten biszexek (tudom, hogy a nőknél ez gyakoribb)? Mert mondjuk engem heteróként kifejezetten taszít annak a gondolata, hogy kipróbáljam egy másik csávóval.

2020. jan. 30. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De igen,lehet akárhogy bizonygatni hogy "csak kíváncsi hetero",az ilyen lanyoknak van legalább egy kis biszex hajlamuk.

Nem mintha bajom lenne velük,semmi bajom a melegekkel vagy biszexekkel,de azt nem szeretem amikor azt magyarázzák hogy ők igazából heterok csak csinálnák a másik nemmel is.

2020. jan. 30. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is hasonlóan gondolom, de annyiszor hallottam már ezt a kiváncsi heteró dolgot, hogy egy pillanatra elkezdtem azt gondolni, hogy én vagyok a hülye.
2020. jan. 30. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem is biszex
2020. jan. 30. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De biszexuális. Nekem hetero nőként nincs gusztusom más nőhöz.
2020. jan. 30. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak 3 szekszuális beállítottság van. Ez gyakorlatilag egy skála (Kinsey-skála vagy Storm-skála) , ahol mindenki elhelyezkedik valahol.

[link]

Tehát ha valaki (főleg serdülő korban) kipróbálja, mit érezne, ha pl. megcsókolna egy azonos neműt, attól még egyáltalán nem lesz biszexuális.

2020. jan. 30. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: de érdekes, köszi. Majd kicsit jobban utánaolvasok.
2020. jan. 31. 15:34
 7/8 cseppszi ***** válasza:
68%

Alapfogalmak

Szüz aki még egyik nemmel se sexelt.

Hetero aki az ellenkező nemmel sexelt legalább 1 alkalommal

Bisex aki legalább 1-1 alkalommal sexelt mint a saját mind a másik nemből valakivel.

Aki meg csak álmodozik ezekről annak a fantáziái max hajlamot adnak ezekre a dolgokra, de attól még nem válik automatikusan egyikké sem mig meg nem tette

2020. febr. 1. 09:13
 8/8 anonim válasza:
100%

(bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok)

#7 ez akkora baromság, már máshol is láttam ezt a választ, kérlek ne írd le többször. Már miért kéne szexuális tapasztalat ahhoz, hogy tudjam ki tetszik? Egészen a szűzig ok volt a válasz, onnantól lefelé a lejtőn...

Heteroszexuális: csak az ellenkező nem iránt érez vonzalmat

Homoszexuális: csak az azonos nem iránt érez vonzalmat

Biszexuális: összes nem iránt érez vonzalmat

a vonzalom lehet romantikus és szexuális is, vagy csak az egyik

amit valószínűnek tartok, az a bi-kíváncsi, azaz heteronak tartja magát, de kíváncsi lenne a saját nemével csókolózásra/esetleg tovább is. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy szeretni is fogja, lehet igen, lehet nem.

Példának erre azt tudom felhozni, hogy nemrég biszexként coming outoltam egyik barátnőmnek, majd egy héttel később azt mondta, hogy kíváncsi lenne arra, hogy milyen lenne egy lányt megcsókolni, de továbbra is a fiúkhoz vonzódik/még nem tetszett neki lány. Ez kamaszkorban normális, bár nem tudom a kérdező korosztályát. Ha van további kérdésetek írjatok privit :)

2020. febr. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!