Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szólnátok ha a párotok közölné veletek, hogy valamilyen szinten a nőkhöz is vonzódik?
Nem lennék elutasító.
Egyrészt egy korrekt párkapcsolatban az ember amúgy is mindent megbeszél a másikkal és teljes bizalommal fordul felé, másrészt pedig senki nem tehet a vonzalmairól.
Minek közölné, hogyha a pasival jól megvannak együtt?
Én ha ez a pasi lennék, akkor rögtön arra gondolnék ettől a mondattól, hogy szerelmes lettél egy nőbe, és már nem is szeretsz engem. És utána, hogy vagy te akarsz szakítani, vagy azt várod, hogy én mondjam ki, és addigis én csak egy pótlék vagyok. Engem nagyon megbántanál vele, valszeg nagy eséllyel szakítanék is. Nem akarok bizonytalanságot, bizalmatlanságot magam körül, hogy folyamatosan ott lebeg, hogy "mi van, ha nem szeretsz". Tehát akkor ott már kételyeim lennének , és megölnéd teljesen ezt a kapcsolatot. Szóval, ha igazán szereted őt, és tiszteled, és vele akarsz élni, akkor hallgatsz erről, mert nagyon megbántódhat, és még el is veszítheti benned teljesen a bizalmát, s ezzel kinyírod a kapcsolatot teljesen. Tehát, ha vele akarsz élni, akkor nem mondasz neki ilyet, nem beszélsz neki erről. Hogy mással is ki akarod próbálni, mert ő már nem elég neked. Max azt mondhatod, ha akarod, hogyha pl nem lennél mondjuk kapcsolatban,és az alkalom úgy adná, akár esetleg kipróbálnád nővel is. De csak ennyi max. Mert egyébként meg ha szereted,és jól megvagytok , akkor nem kéne ezt az egészet lerombolni,meg taccsra tenni. Én nagyon rosszul viselném, nagyon nagy csalódás is lenne szerintem, hogy azt éreztetnéd, hogy "nem vagyok neked elég."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!