Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szólnátok ha a párotok közölné veletek, hogy valamilyen szinten a nőkhöz is vonzódik?
Figyelt kérdés
Szakító ok lenne? Vagy ha esetleg megosztaná veletek azt a tényt, hogy hajtja a kíváncsiság hogy nővel is kipróbálná? Nagyon kiábrándító lenne a dolog?2020. jan. 15. 20:11
11/22 anonim válasza:
Amugy a nok eleg igazsagtalanok, a ferfiaktol nem fogadjak el a biszexualitast
12/22 anonim válasza:
Nem zavar,inkább izgat.Örülök hogy őszintén elmondja.
13/22 anonim válasza:
Nagyon izgató lenne már a gondolat is.
Bátorítanám, hogy élje ki a biszex érzéseit, de természetesen csak úgy, hogy én is ott vagyok :)
14/22 anonim válasza:
Igen az nekem is feltűnt hogy a nők nem akarnak biszex pasikkal együtt lenni de mi meg fordítva fogadjuk el.. Mi ez a hátrányos megkülönböztetés?? Akármilyen társkereső oldalakon járok folyton ki van írva biszex pasik ne írjanak... Röhej.
15/22 anonim válasza:
Nálunk megtörtént. Csak még közelebb hozott minket ez a dolog egymáshoz.
16/22 anonim válasza:
Nem zavarna.Meg nézném őket,hátha beszálhatok.
17/22 anonim válasza:
Igen kiábrándító lenne és azt hiszem el is köszönnénk egymástól.
F
18/22 anonim válasza:
Onnantól kezdve nem tekinteném nőnek.
Amelyik nő szájába volt pina az már nem nő.
Kinyitnám az ajtót és rúgnám ki a csába!
Lehet diszkriminatívan jelentgetni-törölgetni és csak azokat a válaszokat meghagyni amit a kérdező akar olvasni meg a neki kedvező válasz adók,de akkor ennél a kérdésnél az első válaszolót is távolítsuk el mert gondolom nem csak nőket nem szabad sértegetni, hanem férfiakat sem!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
20/22 Tomiii2 válasza:
Az tényleg jó lenne ha a nőkhöz vonzódana,mert akkor én is elmondhatnám neki,hogy én meg a pasikhoz vonzódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!