Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szóltok/szólnátok előre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szóltok/szólnátok előre egy lakásos prostinak a telefonban, ha valamilyen fizikai hiányosságotok/problémátok van? Hogy biztos tudja és így is fogadjon titeket

Figyelt kérdés

-nagyon ronda a fogsorotok

-elég kövérek vagytok

-csúnyák vagytok

-kicsi, 10-13 centis, vagy kisebb a farkatok

-nagyon alacsonyak (alcsonyabb, mint 170 cm) vagytok

Ezek közül ha akár csak az egyik áll fent.

Most ennél durvábbakat nem is mondok. Oké, hogy hagyományos nő nem vonzódhat hozzátok, de azért illik szólni ilyenről, mert gondolom az is rossz érzés lenne nekem, ha ott látnám a tekintetén személyesen, hogy nem ilyenre számított.

2017. szept. 25. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát érdemes szerintem megemlíteni, de a többséget az érdekelheti hogy igényes és kedves legyél. Nomeg fizess.
2017. szept. 25. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
figyelmeztesd, nehogy az első megdöbbenéstől felsikkantson. nagyon ki tud ülni az emberek arcára a megdöbbenés, és az vágylohasztó tud lenni, ha valaki fintorog.
2017. szept. 25. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mondanám, mert lehet észre se veszi a csaj amit én nagy hibának gondolok.
2017. szept. 25. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

-mi az a ronda fogsor? elől nincs egy fog sem? nem hiszem, hogy őt érdekli.-

-nagyon kövér, azt lehet érdemes

-nem a nagy ő-t fogja adonisz testében keresni

-pont nem fogja érdekelni, sőt, lehet örül neki, hogy b*szod szét a vagináját

-az se fogja érdekelni

Fizikiai hiányosság inkább, hogy nincs lábad, tolókocsis vagy, azt inkább mondd, hátha nincs lift és negyedikre kell menni!

2017. szept. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!