Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi olyan nagy dolog ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan nagy dolog ebben a fétisben, hogy eddig semelyik fiú nem ment bele?

Figyelt kérdés
Rendben van, hogy a netes ismerkedésnél a nagyja komolytalan és csak szórakozik, de aki benne is lenne a komolyabb dolgokban, csomó elutasítást kapok tőlük a fétisemre. Annyi lenne a fétisem, hogy felizgulok a szép, ápolt hajra, legyen az rövid 4-5 centis, vagy kicsit hosszabb, és ki szeretnék próbálni pár dolgot, amikről fantáziálni tudtam csak eddig: egy másik srác hajában turkálni, fésülni, megmosni, szagolni, nyalni, és egyéb játékok a hajával. Erre olyan visszajelzéseket kaptam, hogy ők nem engednék ezeket, mert kényesek a hajukra, mert "túl érzéki", mert "nem bírnák" és hasonlók. De most komolyan, ebben a fétisben mi fáj, mi a kibírhatatlan, miért olyan elutasítóak? Egyszerűen nem értem.

2021. aug. 22. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, hogy ezt tapasztalod, én ebbe személy szerint belemennék, mert nem tűnik számomra taszítónak.

19/F

2021. aug. 22. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát haver, amilyen fétisek szembe jöttek velem az internetes ismerkedés során, ez még kifejezetten wholesome, meg lightosnak tűnik.

Ps. Csak hogy megelőzzek egy kínos privátot, nem én vagyok az embered, mivel nem vagyok pasi.

2021. aug. 22. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogy az olvasásnál odaértem hogy “nyalni” , hát öhm, érdekes..

Ilyenről se hallottam még, de biztos van aki ebbe belemegy, én azt kifejezettem élvezem ha valaki piszkálja a hajam, de azon kívűl mást nem engednék, főleg a nyalást nem, tovább meg inkább nem is megyek :D

2021. aug. 23. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok

De ezzel nyilván nem megbántani akartalak, csak nekem ez kicsit sok..

2021. aug. 23. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem problémás ez.

Viszont akkor velem lehet a gond,mert én ezt érzékinek és aranyosnak tartom , a hajjal való játszadozást :)

2021. aug. 23. 05:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akinek meg szintén bejönne, azt elküldöd a fenébe...

Érdekes.

2021. aug. 23. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy ingyen hajápolás sose jön rosszul:D , ilyet szerintem elfogadnék még olyantól is aki annyira nem jön be.

Szóval nem értem mi ennyire problémás ezzel. Biztos túl piperkőcök.

2021. aug. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!