Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, volt már kimondottan lányos (akár szexualitásában, akár külsőre) pasitok? Hogyan sült el a dolog?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 12:11
1/8 anonim válasza:
Te aztán sosem adod fel! Minden formában kiírod újra és újra.
2/8 anonim válasza:
Nem volt és kifejezetten taszítanak az ilyenek. Legyen nőies lány vagy férfias férfi.
3/8 anonim válasza:
Ilyen partnere a domináns nőknek van. Egyébként minek neked biszex nő??? A biszex azt jelenti hogy a nők is érdeklik - te meg nem vagy az. S bármilyen hihetetlen a stapont nem a nők használják egymás között, hanem 99%-ban szubmisszív pasikon. Rossz a keresési "paraméter" - domináns nőt keres, ne biszexet.
4/8 anonim válasza:
Azért keres biszexet, mert a heterók itt az oldalon, már lehurrogták, most a bi lányokkal próbálkozik, hátha nagyobb sikere lesz. Valójában ő akarja, hogy egy nő fenékbe dugja műbránerrel és erre minden opciót kitalál. Nem értem viszont, hogy akkor miért nem csinálja meleg pasival, olyat 5 perc alatt találna és azért egy valódi mégsem műanyag.
5/8 anonim válasza:
Volt biszex pasim, de egyáltalán nem volt nőies. Mindnen téren férfiként viselkedett, az ágyban is. Fel sem tűnt volna szerintem, ha nem vallja be. Igaz szakítottunk már, de nem ez volt az oka. Össze se jönnék lányosabb pasival, számomra nem vonzó. A hármas gondolata pedig nem, nem vonz. A szex nálam két ember, én, és a párom. És soha, semmiféle körülmények között nem dugnék meg egy férfit felcsatolhatóval.
6/8 anonim válasza:
Látod kérdező? Az #5 ös véleménye tükrözi a valóságot. Hiába írod ki napi 5x, ilyen válaszok érkeznek.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mi számít lányosnak, az én barátomnak hosszú haja van. Néha mondják rá hogy lányos, őszintén nekem így konkrétan nem tűnt volna fel.
Biszex vagyok, de eszembe nem jutna strapont használni rajta hacsak külön nem kérne rá engem.
L
8/8 anonim válasza:
Nekem jobban bejönnek a femininebb férfiak, mint a nagyon maszkulinok, de csak külsőre, szexualitásra semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!