Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? Több lent... Normális dolog ez egyáltalán?
Figyelt kérdés
A lányokat szeretem de egy ideje felizgulok nagyon a jobb testű fiúkra is.
Fantáziálni csak lányokról szoktam de ha látok egy kicsit jobb testű fiút felizgulok rá is.
Ettől függetlenül imádom a lányokat, és nem tartom melegnek magam.
Ez azt jelenti h biszexuális lettem?
18/F
2021. ápr. 12. 22:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Ettől függetlenül ne kategorizáld be magad ha nem érzed komfortosnak. Illetve próbáld ki egy fiúval is.
Engem pl lányok csak szexuálisan vonzanak míg fiúk romantikusan is.
18L bi
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem próbálnám ki fiúval
Még lánnyal se sikerült úgyhogy előbb inkább egy lányt akarnék
2021. ápr. 12. 22:51
3/7 anonim válasza:
Igen, ez azt jelenti biszex vagy. S nem "lettél" hanem ott volt benned az affinitás csak most kezd felszínre törni, de még nem fogadtad el saját magad azért tiltakozol ennyire.
5/7 anonim válasza:
Ne akard magad beskatulyázni! Ugyan megvan benned a biszex hajlam, gondolatban felizgat egy másik fiú látványa, de még nem jutottál odáig sem, hogy fiúkról fantáziálj. Ez még változhat, de nagy az esély, hogy eljutsz a biszex létig, amennyiben túl jutsz az önelfogadáson.
6/7 anonim válasza:
majd ha volt valami fiúval, akkor talán az vagy, ne másra hallgass, ezt neked kell eldönteni, hogy minek vallod saját magadat
7/7 A kérdező kommentje:
Én eddig normalis heteroszexualisnak tartottam magam.
Amugy nincs az az isten amiert egy fiúval együtt legyek. Csak neha megnezem oket de amugy ennyi. Nem engednem h közeledjen felem ehy fiu
2021. ápr. 13. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!