Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg tőle?
Figyelt kérdés
Fiatal fiú vagyok, már feküdtem le lánnyal még a legjobb barátommal is feküdtünk le egy nővel. Izgat, hogy milyen érzés ha fiúval fekszem le itt a legjobb barátomra gondoltam aki nem meleg se bi. Hogy kérdezzem meg tőle úgy hogy ne legyen fura, mert ő nem tudja hogy mindkét nemhez vonzódom.#izgat a dolog
2021. ápr. 6. 18:13
1/4 anonim válasza:
Ha biztosra tudod hogy nem meleg és bi sem hanem teljesen hetero akkor inkább hagyd békén ezzel.
2/4 anonim válasza:
hat en beszélgetnék vele a szexröl és elmondnám,hogy kiprobálnám a fiuszexet is..ha mososlyog vagy jo a reakcioja mondnem neki hogy vele :D
3/4 anonim válasza:
en tobbet beszelgetnek ilyesmi temakrol vele es ha latod rajta hogy lazan kezeli akkor eloszor azt kerdeznem meg, hogy esetleg gondolkozott-e mar azon, hogy egy fiuval csinalja es ha azt mondja, hogy igen vesd fel neki az otleted
4/4 cseppszi válasza:
Ha a barátod és nem vagy benne biztos, hogy lefeküdne veled akkor talán ne kockáztasd a barátságotokat azzal, hogy letámadod egy ilyen kérdéssel. Azzal próbálkozz inkább először, hogy mi a véleménye a közös masztizásról. Aztán kialakul hogy merre tovább vagy merre ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!