Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapatsportot űző fiúk! A csapattársakkal volt már bármi szexuális jellegű dolog vagy csak sima farokverés, farok összehasonlítás? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 20:08
1/3 anonim válasza:
nem volt, mivel mind heteroszexuális
2/3 anonim válasza:
Nálunk volt, hogy összemértük lankadtan és állva is. Illetve vagyunk 4-5-en akik szoktunk hokizni is közösen. Edzőtáborban vagy csak úgy néha összejövünk. Egyszer egy tornán történt, hogy lány csapatok is voltak ott sikerült két csajt megdugnunk 5-en, na olyan azóta sem volt sajnos.
3/3 anonim válasza:
Vízilabdáztam 10 éven át. Alig múltam 15 mikor egy csapattársam edzésen megfogta a kukim a vízben.Azt hittem véletlen,naív voltam.Aztán újra ugyanez és gyanus lett.A harmadik esetnél odanyúltam neki én is és nevetett. Aztán tusolásnál kikezdett velem,azt hitte meleg vagyok. Poénból és hogy mit szól,azért fogtam meg neki a vízben.De azt gondolta izgulok rá.Pedig nem,viszont ahogy rámarkolt a farkamra kész voltam és hagytam.A kezemet rávezette az övére.Magam sem értem miért de vertem neki.Ő meg nekem.Aztán eldurrantam és röviddel utánam ő is..
Első homo élményem azt kell mondjam hogy fantasztikus volt! De kegyetlenül szégyeltem magam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!