Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi-nő kulcs-lakat összehasonlításról?
Figyelt kérdés
Miszerint ha egy kulcs sok lakatot nyit ki az egy mester kulcs, míg egy lakat amit sok kulcs kinyit az egy olcsó lakat.2021. júl. 11. 17:35
1/42 anonim válasza:
Pasi ként nem értek vele egyet. Ha a lány hozzám hű akkor nem érdekel mitcsinált korábban.
2/42 anonim válasza:
Alapvetően a férfiak érdekei szerint van kitalálva. Ők nyugodtan csalhatják a barátnőjüket, szerelmet hazudva juthatnak szexhez, az nem lesz elítélendő. A nő meg akkor is ribi lesz, ha soha senkit nem csalt meg és nem hazugsággal juttatta magát előnyhöz az adott férfinál. Lehet ebben hinni, csak ne csodálkozzon senki, ha a normális nőnek fontosabb, hogy neki jó legyen, mint az, hogy a férfiaknak mi tetszik.
4/42 A kérdező kommentje:
#2 Normàlis körülmények között mindenki elítéli az olyan férfit aki megcsalja a párját. Ezt leszámítva lehet ezt a férfiak előnyének, és kettős mércének nevezni, de abból szerintem a nőknek eleve jóval több van.
2021. júl. 11. 17:47
5/42 anonim válasza:
Nem értek vele egyet. Én azokat a férfiakat is elítélem akik össze vissza..
7/42 anonim válasza:
Elavult, hímsoviniszta megjegyzés.
Ha valaki elítéli azokat akik sok emberrel összefekszenek, ítélje el egyenrangúan a nőket is és a férfiakat is, ugyanazért a cselekedetért.
De szerintem már olyan szép lenne végre odajutni, hogy az embereknek van jobb dolga, mint mások nemiéletével foglalkozni és afelett ítélkezni.
8/42 A kérdező kommentje:
Szerintem ez abból alakulhatott ki hogy egy férfi napi szinten megtermékenyíthet egy másik nőt, és rengeteg gyereke lehet, míg egy nő csak egy kevés limitált gyereket hozhat világra. Ja és ne fekedkezzünk meg hogy a nőknek csak a nemiszervükhöz van egy külön orvos aki csak azzal foglalkozik. (Nőgyógyász)
2021. júl. 11. 17:57
9/42 A kérdező kommentje:
#6 Társadalmi, párkapcsolati előnyökre.
2021. júl. 11. 17:59
10/42 anonim válasza:
Az emberek nem tárgyak, mint lakat meg kulcs, az megvan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!