Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi-nő kulcs-lakat összehasonlításról?
Figyelt kérdés
Miszerint ha egy kulcs sok lakatot nyit ki az egy mester kulcs, míg egy lakat amit sok kulcs kinyit az egy olcsó lakat.2021. júl. 11. 17:35
11/42 anonim válasza:
#8-ezt nem is teljesen értem kérdező? Ezek az előnyök az életben, nekünk nőknek? Hogy van nőgyógyász?? Bocsi ha félre értettem.
De egyébként a nőgyógyász nem csak egy nemi szervel, hanem a női nemi szervekkel foglalkozik.
Ja és mi nők meg pl, nem járunk sokat urológushoz.
12/42 anonim válasza:
Primitív, nőgyűlölő, és nem is vicces.
35F
13/42 anonim válasza:
Mi a franc, ennyi itt a lakatos? xDDDD
14/42 A kérdező kommentje:
#11 Az előnyöket más dokgokra értettem. A kettes azt mondta hogy ez a férfiak előnye, erre én válaszoltam hogy azért a nők oldalán is álnak kettős mércék.
2021. júl. 11. 18:10
15/42 anonim válasza:
Ez nem a megcsalásokból ered, hanem onnan, hogy egy nőnek semmilyen szinten nem érdem, hogy szexelt, mert bármikor tud. Ezzel szemben egy férfinak tennie kell érte, ezért, ha bármikor tud szexelni, az nála érdem.
16/42 anonim válasza:
#15 igen, egy nőnek bármikor lehet része VALAMILYEN szexben. Jó szexre borzalmasan nehéz férfi partnert találni, aki nem csak magával törődik. A férfiak 90%-nál a saját kezével is jobban jár. A férfi bárkibe rakja bele, élvezni fogja.
17/42 anonim válasza:
" A férfi bárkibe rakja bele, élvezni fogja."
Erről kérdezd már meg légyszi a férfiismerőseidet, szerintem alaposan meglepődnek.
18/42 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Leírtam, hogy ez honnan ered. Ennyi gyökeret...
19/42 anonim válasza:
16.
Ezek szerint én a 10%-ba tartozok.
Amúgy egyáltalán nem igaz h mindegy kibe rakom be. Sok csaj van akivel nem volt jó. Szép volt a teste de amit csinált és ahogyan, illetve ahogy engem kezelt az nem volt izgató.
20/42 anonim válasza:
Ha így van, miért kell mindenkit megdugni, akit lehet? Mi a motiváció rá, ha nem jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!