Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Képcsere az tabu dolog talinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képcsere az tabu dolog talinál? Nem alakosra gondolok. Azért számomra lényeges lenne. Csak ki szeretném próbálni milyen, de mindenki azzal jön hogy ott meglátom. Ha nem szimpi a farka nem szopom le, akkor minek a felesleges körök? Én is küldök.

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En is szoktam xx kepeket cserelni. Nem szeretem a zsakbamacskat. Akinek ez nem fer bele, azzal ennyi. 27f
2021. jún. 9. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tabunak éppen nem tabu, megbeszélés kérdése. Képküldés után a gyűjtögetők ugyanúgy le tudnak lépni. Nekem általában alakos+arc elég ahhoz, hogy leszűrjem akarnék-e találkozni személyesen. Mondjuk nem éppen az ilyen szopatólyukas futó kalandok érdekelnek.
2021. jún. 9. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Alap dolog a képcsere sztem
2021. jún. 9. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Alak, arc fotó igen, intim kép soha. Tényleg jöjjön és nézze meg, garantálom nekik, hogy nem gombás, szűkűletes a farkam. És nem is kicsi, normális. De nem küldöm el. Nézze meg, ha kíváncsi. :=)
2021. jún. 10. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt senkitol sem varhatod el, hogy el is higgye latatlanul. Mindenki ezt mondja a sajatjarol.

Annyi csunya, krinolin, deformalt farkat lattam mar kepen. Foleg, ha vki kalandot keres, hadd lassa mar, mire vallalkozik. 27f

2021. jún. 10. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer, hogy ilyenbe belementem.

Azt mondta nézzem meg személyesen ha érdekel.

Jól nézett ki maga a pasit, de a farka fitymaszűkületes volt.

Mikor odakerült a sor, hogy elővette, mondtam neki, hogy bocs, de én ezzel nem kezdek semmit, pláne be nem kapom. A szükület alatt tele van bacival.

Sokan nem látják be, hogy szűkületes, félnek a műtéttől és inkább szenvednek.

Mondanom sem kell, még neki ált feljebb.

Ugyanúgy mint annak a pasasnak aki küldött arcképet is (bő 10-15 évvel korábbit).

2021. jún. 10. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!