Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Igaz, hogy a legtöbb nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a legtöbb nő biszexuális, csak mély tagadásban él?

Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Igaz!!! Minden nő homoszexuálisnak születik ,Élete során viszont sokan túl késő meri ezt bevallani .Volt nem egy ilyen tudományos kutatás! És abból amit le lehet mérni az jött le tudósoknak hogy a nők inkább saját nemük iránt ébrednek fel leginkább mikor szex videókat néznek .Férfiak iránt inkább kulturális és anyagi haszon viszi őket.Igaz az is hogy nőket vonzza pénisz de itt sem ilyen egyszerű! Pl nagyon bizzar de nőket ugyan úgy vagy még jobban felkeltette az állatok párzása is .Söt az állati hím pénisz is! Még meleg férfiakból ez semmit sem váltott ki csak a humán pénisz. nőknél erősebb volt a reakció a hím állat pénisz láttán .
2021. aug. 23. 00:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, és nő vagyok, viszont nem élek semmiféle tagadásban, úgyhogy nem tudok a tagadásban élő bi nők nevében nyilatkozni. Viszont pont azt figyeltem meg, hogy ismerősi körömben a bi fiúk sokkal nehezebben fogadják el a dolgot, mint a bi lányok. Szóval köztük szerintem erősebb lehet a tagadás.
2021. aug. 23. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:
85%
Leírtam, hogy eddig mit tapasztaltam, és le vagyok pontozva. Mi volt ebben a sértő? 10-es válaszadó voltam.
2021. aug. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!