Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan enyhén biszexuális férfiak akiket nem vonz a csók,a szeretkezés,az orál?
Figyelt kérdés
Engem csak és kizárólag az izgat hogy kiverjük egymásnak és a pisilés.De semmi romantika és a fentebb írt dolgok.Más is van így?2021. aug. 16. 18:45
2/19 anonim válasza:
Engem meg csak a kölcsönös anál izgat, semmi más. Csak ezzel elég kevesen vannak így...
29F
3/19 anonim válasza:
Akkor én egy hibrid vagyok, mert engem a csók, simogatás,ölelés,szeretkezés is vonz férfivel.
Szerelem viszont nem !
4/19 anonim válasza:
A romantika engem se vonz fiúkkal, hokit viszont kipróbálnám. Pisi milyen szempontból érdekel? Mert engem izgat, hogy fogjam másnak, amíg pisil, vagy ő nekem közben, meg ilyesmik.
5/19 anonim válasza:
A csók és szeretkezés engem sem vonz, viszont a közös hoki igen, és szeretek szopni is.
6/19 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem. A kölcsönös orál izgat,más nem igazán. 47f
7/19 anonim válasza:
Nekem a kúrásba bele tartozik az is, hogy megölelem a másikat, vagy a testünk egymáshoz bújik, két kézzel megfogom őt, stb. Csók nem feltétlen mindig.
9/19 anonim válasza:
pont igy vagyok en is ezzel. a pisiles sem kimondottan vonz csak a kozos hokizas.
10/19 sandrisbp válasza:
sokan vannak így, pláne a kezdők.... eleinte én is így voltam, évekig, de aztán pár év alatt kiderült, hogy a többi dologban, amit a partnereim akartak (főleg az orálban és a csókban) is jól tudom érezni magam, ha elég vonzó a másik... és ha nagyon az, akkor még több is beleférhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!