Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak olyan enyhén biszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan enyhén biszexuális férfiak akiket nem vonz a csók,a szeretkezés,az orál?

Figyelt kérdés
Engem csak és kizárólag az izgat hogy kiverjük egymásnak és a pisilés.De semmi romantika és a fentebb írt dolgok.Más is van így?

2021. aug. 16. 18:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Engem egy normál szeretkezés izgatna, sok csókkal és öleléssel, kölcsönös kézimunkával és szopással, esetleg anállal is megkoronázva.
2021. aug. 17. 19:51
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Engem a kölcsönös orál és a kiverés izgat.

Ha nagyon bejön a srác és a zsánerem akkor esetleg kölcs.anál, vagy csak en neki.

A csók az valahogy nem izgat, csak nagyon ritkán.

Szerelmes nem tudnék lenni fiúba csak lányba.

F/bi

2021. aug. 18. 08:51
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Engem is csak a közös verés, és az orál izgat, utóbbit inkább adni szeretem mint kapni, számomra többnyire lelombozó ha egy férfi a szájába vesz, az intimitás pedig egyenesen taszít. Mindig az jut olyankor eszembe, hogy lehetnék egy bomba csajjal is, élvezés után pedig szörnyen érzem magam. Egyetlen kivételt tudnék elképzelni, ha egy fiatal, szőrtelen felsőtestű, enyhén izmos 20 körüli fiúval elégítenénk ki egymást.

37/F

2021. aug. 18. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Engem a közös orál és az egymásnak verés izgat, semmi más.
2021. aug. 19. 16:35
 15/19 Steve31 ***** válasza:
80%
Engem csak az izgat ha egy fiatalabb srác leszopna. 36f
2021. aug. 27. 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez csak idő kérdése.Amikor valaki elkezdi a pasizást, még sok minden nem érdekli, sőt! taszítja, utána meg, szép sorban elkezd sóvárogni egyes dolgok után.
2021. aug. 27. 13:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én javarészt hetero vagyok, de van bennem bi hajlam. Az anális szex egyáltalán nem vonz, (férfival) a csók sem, a szopás sem, de egy magas, sportos, vékony, jóképű férfival kedvem lenne hosszan ölelkezni, egymást tapizni, simogatni, markolászni egymás izmait, összesimulni. Sajnos mindenki csak dugni és szopatni/szopni akar, szóval elég reménytelen. Az érzelmi intimitásra sem vágyom fiúkkal, az nekem csak lányok felé működik.
2021. szept. 8. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17-es tudom mit kivansz, hasonlo nalam is.
2021. szept. 8. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Én bi passzív vagyok és csak popsiba szeretem kapni azon kívül mást nem igazán szeretek
2022. szept. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!