Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első leszbi kalandom előtt?
Tudtok adni pár tanácsot?
És nem arra gondolok, hogy előtte zuhanyzás meg hasonlók, hanem valami olyanra gondolok, hogy veletek megesett valami, amit másként csinálnátok... kérlek adjatok tippeket, tanácsokat, mert szörnyen izgulok.
Amit tudnotok kell, hogy még nem ismerem a lányt de már egy ideje túlfűtött levelekkel bombázzuk egymást. Ő egy olyan biszex lány, akinek már évek óta van tapasztalata ilyen téren, én meg nagyon új vagyok. (Lánnyal eddig csak csókolóztam)
24/L
Társkeris oldalaknál mindig olvasd el az adatlapot, én az elsőnél nem tettem meg, és ebből jött egy ciki szitu.
Alkohollal oldani a gátlásokat pedig tök oké, főleg ha előtte nem találkoztatok még személyesen. Én is izgultam, az elsőre el sem akartam menni.
Kommunikáljatok.
Mondd meg neki, hogyha tetszik, amit csinál.
Nyugodtan kérdezhetsz is. Mit csinálj, hogyan.
És beszéljétek meg a kapcsolatotok szabályait. Nem tudom, hogy most csak 'szexpartnerek' vagytok e, vagy barátok extrákkal, fogjátok e folytatni ezt a kapcsolatot. Ha valamelyikőtök beleszeret a másikba, a másik partner nem. Abból komoly vita alakulhat ki, és vége a kapcsolatnak. Beszéljétek meg, hogy mit lehet a részetekről, mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!