Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem homoszexualitás inkább?
Mitől lesz vki homo- vagy biszexuális? Tulajdonképpen az a különbség, hogy szerelmes is lesz - e az illetőbe vagy inkább az, hogy szexuálisan vonzódik-e az adott nemhez?
Megismertem egy srácot, már randiztunk párszor. Ő azt állítja, hogy biszex, de a legutóbbi alkalommal nagyon elgondolkoztam.
Furcsának találtam, hogy csóknál, meg taperolásnál nem jutottunk tovább, de gondoltam, hogy elj ha, nem csak a bugyimba akar jutni. Célozgatott màr rá, hogy szereti az anált (mily meglepő, hisz biszex, gondoltam magamban) de arra nem gondoltam, hogy közli velem, hogy velem is csak popsiba akarja csinálni.
Én voltam rajta nagyon, hogy felcsalom magamhoz, de ez után viszakoztam... azt mondta, hogy gondolkozzak nyugodtan, hogy ez így okés e.
Szerintetek? Talán inkább "csak" meleg, de nem vallja be magának se?
Kár èrte amùgy, mert jòl is néz ki, meg jòl is èrzem magam vele.
Mi a baj az anállal? Ha élvezed akkor mehet simán.
Mondjuk ha csak popóba akarja akkor az tényleg fura, mi inkább csak a ritka, "tiltott" izgalom miatt szoktuk csinálni.
Nem mondtam, hogy bajom van az anállal.
A CSAK anállal viszont már van bajom...
Meg a legelső alkalommal anállal is van...
Aztán kéri hogy egy fèrfi maszkot vegyél fel és ne szőrteleníts.
Meg vegyél felcsatolhatóst és dugd meg.
Az biztos hogy fasz nélkül nem bírja sokáig.
Nem ezen múlik a bi-homo dolog, hanem hogy vonzodik e mindkét nemhez (ilyen vagy olyan szinten) vagy csak az egyikhez.
Az anál dolog teljesen lényegtelen e téren, ismerek olyan 100% hetero srácot aki a csajokkal teljesen rá van menve az anál témára, és itt vagyok ellenpéldának én aki bi, és nem igazán kedvelem az anált fiúval sem és lánnyal sem!
Igen, csatlakozom a 6-oshoz. Meleg vagyok, és kicsit sem érdekel az anál.
Ez neki valami fétis, bekattanás lehet, de ha lesznek más élményei, megszereti a vaginális közösülést is. Csak türelmesnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!