Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 30 as nők, ti megbíznátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as nők, ti megbíznátok egy 30 as biszexuális pasiban hogy hű marad egy heteró kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen kapcsolatom ismerkedési fázisban. A pasi elmondta hogy biszexuális és voltak pasijai.

Azt az érzést soha nem fogom tudni megadni amit egy igazi farok jelent. Biztos hogy egy idő után hiányozni fog neki. Sokat hallani arról hogy egy biszex pasi sem marad hű hosszú távon.

Ti belemennétek így a kapcsolatba?

2021. aug. 13. 01:00
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Az egy dolog, hogy a hűség jellem és döntés kérdése, de az a pasi, aki izgul a farkakra is, előbb-utóbb vágyni fog rá. 20-30 évig nem fogja kibírni, hogy ne szopjon le egyet se. Nekem meg ez nem fér bele sehogysem egy kapcsolatba. És nem szeretnék a vágyai útjába állni. Sok nős biszex pasi bizony az asszony háta mögött farkakat jár szopni. Erre nincs szükségem.
2021. aug. 13. 05:00
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

És még több jár d...tni magát az asszony háta mögött.

Gyerekes,értelmes emberek . Nem is értem,miért házasodik az ilyen, nyugodtan pasizhatna és nem kéne bujkálnia.

2021. aug. 13. 06:27
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Én nem hiszem, hogy nemtől, kortól és szexuális beállítottságtól függ a megcsalàs.

Szerintem ha 2 ember szereti egymàst, akkor működhet a dolog.

Ha nyitottak vagytok, mertek egymással őszintén beszèlgetni, akkor biztos vagyok benne, hogy megoldható.

Elmúltam 30 ès biszexuális vagyok, a párom hetero. Nem vágytam mellette sosem arra, hogy kinyaljak egy puncit vagy màsik pasival éjszakázzak. Szeretem őt, pedig nem friss a kapcsolatunk :)

2021. aug. 13. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok. Nyilván csak a magam nevében beszélhetek, ahány ember, annyifélék vagyunk, de én speciel sose csaltam meg senkit, még csak fel se merült bennem sose. Az, hogy valaki csapodár ösztönlény, szerintem nem szexuális beállítottságtól függ, nem jó ez az általánosítás, hogy aki bi, az biztos, hogy félrelép. Ugyanannyi erővel full heterokra is le lehetne ezt sztereotipizálni, csak azért, mert van köztük, aki hűtlenkedik.
2021. aug. 13. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Bi ,nős pasi vok,de nem tudnék lemondani a saját nembèlivel való élvezetekről!

Azt nem pótolja senki és semmi

2021. aug. 16. 05:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Bi pasi vagyok,sose csaltam meg senkit se,pasival még komolyabban nem voltam.A vágyakról annyit,hogy igen,megmaradnak,de majdnem teljesen pótolható a dolog.Annyi,hogy az én párom nem csinál nekem semmit,még azt se,amit nönek kéne:D de ha elfogadoak vagyunk a másikkal,és szeretjuk,akkor bármit megteszunk neki.Sose jártam el pasizni ,annyi hogy beszélgetek a témában,meg képeket,videokat azert nezek...
2021. aug. 25. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
De amugy attol nem félsz hogy csajjal fog megcsalni?elvileg több az esélye
2021. szept. 12. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!