Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as nők, ti megbíznátok egy 30 as biszexuális pasiban hogy hű marad egy heteró kapcsolatban?
Van egy ilyen kapcsolatom ismerkedési fázisban. A pasi elmondta hogy biszexuális és voltak pasijai.
Azt az érzést soha nem fogom tudni megadni amit egy igazi farok jelent. Biztos hogy egy idő után hiányozni fog neki. Sokat hallani arról hogy egy biszex pasi sem marad hű hosszú távon.
Ti belemennétek így a kapcsolatba?
És még több jár d...tni magát az asszony háta mögött.
Gyerekes,értelmes emberek . Nem is értem,miért házasodik az ilyen, nyugodtan pasizhatna és nem kéne bujkálnia.
Én nem hiszem, hogy nemtől, kortól és szexuális beállítottságtól függ a megcsalàs.
Szerintem ha 2 ember szereti egymàst, akkor működhet a dolog.
Ha nyitottak vagytok, mertek egymással őszintén beszèlgetni, akkor biztos vagyok benne, hogy megoldható.
Elmúltam 30 ès biszexuális vagyok, a párom hetero. Nem vágytam mellette sosem arra, hogy kinyaljak egy puncit vagy màsik pasival éjszakázzak. Szeretem őt, pedig nem friss a kapcsolatunk :)
Bi ,nős pasi vok,de nem tudnék lemondani a saját nembèlivel való élvezetekről!
Azt nem pótolja senki és semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!