Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a legtöbb nő biszexuális, csak mély tagadásban él?

Baromi sok nőben van biszex hajlam. Mondjuk azt, hogy a biszexek többsége nő, ami amúgy érthető szerintem mert egy nő jóval szebb mint egy férfi.
Ettől függetlenül a többség nem hiszem, hogy ilyen lenne.

Komolyan mondom nekem inkább úgy tűnik hogy annyi a biszex pasi mint nő csak ők rettegnek bevallani maguknak.
Személy szerint még ha szeretném se tudnék nőhöz vonzódni.

Félig-meddig igaz. Az a része nem igaz, hogy a nők többsége biszexuális, de azzal egyetértek, hogy még ma 2021-ben is nehezen éli meg a legtöbb nő a saját szexualitását, mert egész egyszerűen ribinek tartanák miatta.
Gondolj csak bele: elismerően/irígylően néznek a férfira aki kedvére szed fel nőket, lenézően és szánakozva pedig arra a nőre, aki ugyan ezt teszi a férfiakkal.

Szerintem nem igaz. Környezetemben kettőről tudok. Persze senkinek nincs a homlokára írva.
Bárcsak több lenne. Nem találok nőt akivel kalandozhatnék...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!