Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátnőm öccse zsarol, mot tegyek?
Najó ez egy elég elcseszett helyzet. Én lány vagyok, ha ilyen helyzetben lenne a barátom akkor annak örülnék ha megosztaná velem és őszinte lenne. Egyszerűen mondd hogy beszélni akarsz vele, mondd hogy most a bemutatáson megismerted a mostohatestvérét, de az igazat megvallva te már ismerted őt korábbról, igaz más néven és fogalmad sem volt hogy rokonok. Monnd, hogy a srác elkezdett zsarolni téged mert volt vele egy szexkapcsolatod. Monnd neki hogy nem akarod elveszteni őt, fontosnak tartod az őszinteséget a kapcsolatotokban és ezért mondtad el, inkább mintsem engedj a zsarolásnak. Ennyi.
A lány nemhiszem hogy ki fog rakni. Legalábbis ami megtörtént megtörtént, nem tudod visszaforgatni és nem is feltétlen kell. Biszex vagy és kész. Ha ő ezt nem tudja elfogadni sosem lesz igazán jó a kapcsolatotok. Jobb ha még most kiderül. Engem nem zavarna ha a barátom biszex lenne de ő hetero
A zsarolós csávónak meg nehogy elfogadd az ajánlatát!! Aki egyszer zsarol többször is fog. Úgy tudsz legjobban ellene menni, hogy nem veszed figyelembe. Ezért fontos hogy tőled tudja meg a barátnőd a te igazad ne a kevert katyvaszt amit a másik mondhat neki
A legjobbakat neked
18L
2021. jún. 17. 11:12
22/28 A kérdező kommentje:
Milyen nagyobb bajba kerülhet? Az új törvény nem szól erről szerintem.
Arra jutottam hogy beszélek vele. Megmondom neki hogy ezt hagyja abba. Aztán meglátjuk. Max ha nagyon kell megdugom. Inkább mint hogy kiderüljön. Vagy kellene valakit keresnem akit izgatna alázni őt.
Szerintem jó eséllyel ez egy kamu kérdés... az alaphelyzetről még talán el tudnám hinni, hogy valódi, de a kérdező reakciói nekem nem hitelesek - ha valóban a mostohatesó volt az egyetlen ilyen "kilengése", akkor nekem nem hiteles, hogy inkább jól megdugja újra a srácot, csak az el ne mondja a lánynak, mi volt köztük. Ráadásul ezzel a dugással csak még zsarolhatóbbá válna a srác számára - mert abban, hogy a barátnőjével való kapcsolata előtt megdugott párszor egy travit, de nem volt az igazi a dolog és részéről ennyi volt, szerintem nincs semmi elfogadhatatlan vagy rendkívül szokatlan manapság egy értelmesebb barátnő számára - viszont azt, hogy mellette a pasija néha megdugja a mostohatesóját is, aligha fogja örömmel fogadni, ha kiderül. És tutira ki fog derülni, ha a mostohatesó tényleg egy kis g*ci zsaroló...
2021. jún. 17. 17:51
Ha nem kamu a kérdés (azért jó esélyt látok rá, hogy az), akkor azt tudom mondani, hogy a zsarolásnak nem lehet engedni, mert sosem lesz vége, ez egy spirál, ráadásul alighanem ki fog derülni, és talán jobb előbb mint később. Beszélj a lánnyal, mondd el az igazat, és készülj fel rá, hogy el fog küldeni.
2021. jún. 17. 19:20
Szerintem csak úgy tarthatod meg a lányt, ha közben dugod a fiút is. Döntened kell, hogy mit szeretnél. Ha megdugod a fiút, biztos máskor is elő fog jönni ezzel. Azért írd meg, hogy mit döntöttél.
2021. jún. 17. 22:07
26/28 A kérdező kommentje:
Na, beszéltem vele. A lelkiismeretére hatottam. Mondván ilyen ember valójában? Elnézést kért és mondta hogy szégyelli magát de jó ötletnek érezte hogy megkaphassa amire vágyik. Meg szerinte paraszt voltam mert nem folytattuk. Átgondolva kicsit valóban úgy tünhetett. Annak örülök azért hogy itt egy pár ember eldönti hogy hogyan viselkedne adott azituba és ha eltérően akkor az ember azonnal. hazudik. Csak más az elmélet és más a gyakorlat. Elméletbe ha ki akarnak rabolni adnám mindenem csak ne essen bajom hisz egy testem es egy életem van. Gyakorlatban mikor ki akartak rabolni kiabáltam és elfutottam… A normális válaszokat köszi.
Véleményem szerint csak blöfföl, ki akarná tudatni a tesójával hogy a pasija 1 éve megdukta őt méghozzá női ruhába? Szerintem mond el a tesójának hogy téged nem érdekel és nem csalod meg a csajt, és lesz ami lesz, más lehetőséged nincs mert ha elmondja lehet vége lesz a kapcsolatnak ha nem mondja el, de zsarolni fog azzal hogy lefeküdt veled, éves ezután meg azzal hogy újra együtt voltatok akkor is tönkre megy a kapcsolat. ha el is mondja a barátnődnek akkor mutassd meg neki mit írt snapen, és mond el neki hogy mik is a mocskos vágyai, mond el hogy igen biszex vagy, de ez nem változtat azon hogy szereted őt és soha nem csalnád meg, mond meg hogy most is itt volt a lehetőség a öccsével mégsem léptél, ha a csaj rendes akkor megérti max egy kis időt kér, és a öccsét pedig a melegebb éghajlatra küldi.
2021. jún. 18. 12:23
A srác tudja ezeket egyáltalán bizonyítani? A barátnőd ismer, bízik már benned annyira, hogy ne higgyen a mostoha öccsének?
Tud a barátnőd a hajlamaidról?
2021. jún. 18. 12:57
Kapcsolódó kérdések: