A barátnőm miért zsarol azzal hogy ha elhagyom ő megöli magát?
Ezt hívják pszichológiai bántalmazásnak.
Ezt nyugodtan mond el neki. És azt is, hogy zsarolással csak eltaszít. Az édes anyjának mond meg, hogy öngyilkos természetű és bántalmazó. Aztán hagyd ott. Minél előbb szakíts meg MINDEN kapcsolatot vele.
Mi lesz, ha nem teszed meg?
Igazolod, hogy beválik a bántalmazás. Megerősíted abban, hogy zsarolhat bármikor. És nem csak téged, de mást is.
Magadnak és neki is jót teszel, ha kiállsz magadért és nem hagyod, hogy egy bántalmazót nevelj ki belőle a támogatásoddal.
Ezt nagyon fontold meg!!
igen én tudom hogy ez az
csak nem tudom hogy ezt hogy lehetne neki elmondani és hogy miért is csinálja
állitása szerint ő ezzel fejezi ki az erzelmeit hogy ennyire szeret....
csak én távlatokba gondolkodok, attól hogy most szeretem , bármi lehet a jövőben amiért boldogtalan leszek és szerinte csak úgy léphetek ki ebből a kapcsolatból ha az az ő halálával jár
Ha szereted, segíts neki, hogy eljuthasson egy pszichológushoz. Biztosan szeret téged, és nem önszántából zsarol, hanem valamilyen tipusú mentális betegsége van, és fél attól, hogy elhagyják.
Döntsd el, mennyire fontos ő neked, de valószínűleg segítségre van szüksége.
Én is átmentem ezen, a mi esetünkben én voltam, aki meg is próbált öngyilkos lenni.
Az általános hozzáállás, hogy az ilyen embereket ott kell hagyni, mert sok nehézséget okoznak.
Nem mindenki képes kitartani egy ilyen beteg személy mellett. Én a páromnak köszönhetem, hogy az elmúlt éveket végig csinálta velem. Most pszichológushoz járok, aki segít megtanulni kezelni a betegségem és így a párommal a kapcsolatunk is működni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!