Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 4 éve volt egy súlyos autóbale...

4 éve volt egy súlyos autóbalesetem újra és kellett éleszteni de úgy érzem kár volt mert azóta is halott vagyok a barátaim eltávolottak a barátnőm elhagyott azóta teljes magyánban élek senki sem szeret és senkinek sem kellek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 23:51
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
83%

ha gondolod írhatsz nekem.. beszélgethetünk :)

20/L

2017. jan. 5. 23:58
 2/23 A kérdező kommentje:
nem írok neked ne haragudj nem sajnáltatom magam csak valami jó tanácsra van szükségem mert évek óta sírok minden éjjel és reménykedem hogy egyszer jóra fordul minden. 25/F
2017. jan. 6. 00:16
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Egészen biztosan rendbe fog jönni az életed, csak még nem jött el a Te időd! Legyél türelmes és várd ki ameddig eljön és akkor majd azt is meg fogod találni aki szeretin fog téged!...hát, nekem egy születési balesetem volt 35 évvel ezelőtt ami elég jól látszik is rajtam. Mégis volt barátnőm, eddig pontosan három. Ja igen, 8 évet teljesen biztosan egészen jól ki lehet bírni magányosan, mert velem volt, hogy ennyi ideig egyedül voltam és nem lett tőle különösebb bajom semmi. Persze nem kívánom senkinek sem, de mindent túl lehet élni.
2017. jan. 6. 00:16
 4/23 anonim ***** válasza:
42%
Jézus szeret. Hosszabb távon sokat segít, ha imádkozol.
2017. jan. 6. 00:20
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Okozott maradandó testi sérülést a baleset?
2017. jan. 6. 00:20
 6/23 A kérdező kommentje:
igen okozott a lépem félbeszakatt ezért azt kivették és elég rondán fort össze amellett a medencecsontom is eltört ami elvágta a hugyvezetéket szóval a hasi katéternek is van nyoma kettő és a tüdőm is összesett oda is vezettek be egy csövet annak is van nyoma
2017. jan. 6. 00:26
 7/23 A kérdező kommentje:
ja és az üveg felvágta az állkapcsom és a kezem az is látszik sajnos
2017. jan. 6. 00:29
 8/23 A kérdező kommentje:
nem is csodálkozom azon hogy nem kellek a lányoknak de legalább ha barátaim lennének még boldog lennék... azt hiszem alkoholista lettem minden nap este sokat iszom nem tudok másképp elaludni :(
2017. jan. 6. 00:32
 9/23 anonim ***** válasza:
71%
Nick Vuijicic videóit láttad már? felesége, gyereke is van!
2017. jan. 6. 00:45
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Én azt tanácsolnám,hogy rakj magadban rendet.

Rossz dolog történt veled,de ezzen túl kell tenned magad.Vagyis nem azt mondom,hogy felejcsd el(mert természetesen nem lehet)de inkább azt az oldalát nézzd hogy túlélted és szerencsés vagy,mert kaptál egy esély,amit nem hiszem,hogy azért kaptál,hogy egy alkoholista ,önsajnáltató ember legyen belőled...

inkább azon gondolkodj,hogy miért hagytak el a barátaid és a barátnőd? Te nem voltál hibás ebben? Szemlélet módod kénne váltanod és nem lehúzzni magad egyre jobban..

Nem veszed észre a jó dolgokat és amíg te nem fogod ők sem téged.!!!!!

2017. jan. 6. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!