Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 4 éve volt egy súlyos autóbale...

4 éve volt egy súlyos autóbalesetem újra és kellett éleszteni de úgy érzem kár volt mert azóta is halott vagyok a barátaim eltávolottak a barátnőm elhagyott azóta teljes magyánban élek senki sem szeret és senkinek sem kellek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 23:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

Én is csak ajánlani tudom Nick Vujcicot, tanulj tőle:

https://www.youtube.com/watch?v=jkSKQyo2jMI

2017. jan. 6. 02:25
 12/23 anonim ***** válasza:
13%

Nah Jézus imádó takarodj innen, már bocs... A kérdezőnek lelki segítség kell nem pedig hazug szavak s imátkozás a semmibe.

Akit megírtak nézz rá nyugodtan.

Én úgy gondolom, amíg részben tud mozogni az ember s van tudata, addig semmi se reménytelen. Lelkileg szörnyű lehet, de a békét te magad tudod belül megteremteni, ha egyedül ha mások lelkesítésével is.

Sajnos nem emlékszem a fekete művészre, de egyszer néztem egyik adón Discovery vagy melyik, az mindegy már. A lényeg: Fogyatékkal élő emberről van szó. A szülei kiskorában elhagyták, azért amilyen. Az intézetben papírt ceruzát kapott, mert rájöttek, megnyugtatja a srácot.

A kirándulások alatt is rajzolt/memorizálta a környezetét precízen. Csodálatos miket alkotott.

Felvitték helikopterrel, hogy nézze meg a várost, nos később azt is megrajzolta egy hatalmas felületű képen.

Emelem kalapom előtte én is, mint alkotó művész. :)

Sokszor beszélgetünk párommal az élet s azok érdekességei, nehézségei, mások szemszögeiről is.

Köztük volt egyik nap: Egy testileg életképtelen emberre emlékeztünk vissza egyik nyárról. Ahogy elnéztük épp elmével bírt.

De szörnyű volt, hogy őt csak oda tolták tolókocsiban az árnyékba s ott hagyva bementek lubickolni boldogan a vízbe... Épp ésszel...ott tehetetlenül ülni...

Nos amíg nincs ilyen s mozogni (még ha nem is 100%-osan) beszélni s gondolkodni tud az ember, addig van esély a boldogságra.

Ne add fel!

Éld az életed, s ha nem is látod azt amit/akit akarsz, nézz nyitott szemmel, nehogy te nézz el mellette.

23-N

2017. jan. 6. 03:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Inkább az lehet a baj, hogy alkoholista lettél. Csak azt ne mond, hogy kényszerítettek.
2017. jan. 6. 07:14
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

"Nah Jézus imádó takarodj innen, már bocs... A kérdezőnek lelki segítség kell nem pedig hazug szavak s imátkozás a semmibe."

Attól, hogy nem hiszel Jézusban, még segíthet neki, ahogyan neked is. Persze attól még kell más segítség is, de ez is sookat számít.

2017. jan. 6. 11:17
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
A maradandó testi sérülés miatt már értem, miért zuhantál depresszióba. Én azt tudom javasolni, hogy keress fel egy pszichológust, aki segít feldolgozni neked a traumát. Elhiszem, hogy ez súlyosan érintett, hidd el, ilyen esetben nem szégyen szakember segítségét kérni. Ő sokkal több és sokkal hasznosabb tanácsokkal tud ellátni, mint amit mi tudunk mondani.
2017. jan. 6. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
12 es, takarodj te mocskos szájú. Igenis Jézus a legjobb fej, de nem miatta raktam ide a videót, hanem amiatt, hogy egy kezek és lábak nélküli ember, hogyan tud erőt meríteni!
2017. jan. 6. 14:24
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

Ezek a jehova,jezuita imádok mi a francnak írnak ide?

Mit hangoztatni az agymosott baromságaikat, amivel tömik a fejüket.

Nos kérdező!

10 éve volt egy súlyos autóbalesetem.

120 -nál kinéztem a szélvédőn.

Nekem súlyosabb volt a dolog, a fejem szétnyílt.

Egy dolgot fogadtam meg akkor,mikor repültem kifelé.

Minden egyes másodpercre emlékszem, olyan volt mint egy lassított felvétel.

Ahogy repültem, azt néztem hova csapódok majd be, mit tudok tenni hogy ne legyen nagy bajom.

Persze a fizikát nehéz a levegőben 120-szal befolyásolni, így fejjel repültem ki a kocsiból, a másikba meg be.

Érdekes, a másik sofőrnek semmi baja nem lett, de olyan sokkot kapott, hogy ordíbált kiabált.

Valószínűleg engem akkor az adrenalin öntött el, mert semmit nem éreztem, pedig a fejem nyitva volt.

Amikor rámnézett csak kiabált síkitott, még a mentőket is én hívtam, az illető meg sem tudott szólalni.

A mentősök mikor megláttak azt kérdezték maga hogy hogy él?

Aztán filmszakadás, arra eszméltem, hogy raknak össze a kórházban.

Ott megfogadtam hogy mindent magamért teszek, soha senki nem fog érdekelni, akit tudok kihasználok, és főleg az egyházas baromságokra nyomok egy nagy kábelt.

És ahogy ezeken gondolkodtam, az állapotom hihetetlen módon gyorsan rendbe jött, a kórházból önként saját felelősségre jöttem ki, amikor kontrollra mentem vissza az orvos nem akarta elhinni milyen gyorsan meggyógyultam.

szolgáld magad, és ne hallgass mások vallásos baromságaira, és megváltozik az életed!

Egy túlélő!

2017. jan. 6. 14:40
 18/23 A kérdező kommentje:
én sem éreztem fájdalmat gondolom a sokk miatt pedig sok csontom tört viszont nekem eszembe sem jutott megmozdulni talán tudtam tudat alatt hogy nem kellene.én is gyorsan felépültem saját felelősségre eljöttem.a húgycsőszakadást fél év után megműtik ez mindig így van de 2 hónap után mikor kontrollra mentem tudtam pisilni miközben röntgeneztek és az orvos széttárt kezekkel és tátott szájjal jött oda hozzám és azt mondta XY ÖN PISIL!!!!én is túlélő vagyok de nem szerencsés túlélő hisz azt kívánom bárcsak ne éltem volna túl.
2017. jan. 6. 16:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Van munkád, hivatásod, amiben sikeres lehetsz?
2017. jan. 6. 22:35
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

17-es nem vagyok szektás és semmi ilyesmi, csak egyszerűen hiszek, erős hitem van. Nincs jogod senkit leszólni a hite miatt.

A kérdezőnek kívánom, hogy tudja összeszedni magát és erőt meríteni olyan emberek történeteiből, akik a padlóról álltak fel. Szíve joga, hogy hívő e vagy sem, a lényeg, hogy legyen meg egy kapaszkodó, ami kihúzza a kátyúból!

2017. jan. 6. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!