Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 4 éve volt egy súlyos autóbale...

4 éve volt egy súlyos autóbalesetem újra és kellett éleszteni de úgy érzem kár volt mert azóta is halott vagyok a barátaim eltávolottak a barátnőm elhagyott azóta teljes magyánban élek senki sem szeret és senkinek sem kellek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 23:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez, egyszer csontig bevágta a húst a csuklómon egy törött ablaküveg, ütőeres vérzésem volt, mindössze néhány percen múlott az életem, de konkrét fájdalmat azt én sem éreztem. Forróságot éreztem, de nem fájt, csak rendkívül meleg lett ott a csuklóm ahol megvágtam. nyomókötéstől meg kifejezetten kellemes meleg lett, akár haza is sétáltam volna úgy, ehhez képest fel sem állhattam amíg meg nem jött a mentő. Fájdalmat kb. egy óra múlva éreztem amikor már a műtőben feküdtem és az orvos éppen összevarrta a szöveteket, de az sem volt elviselhetetlen, pláne hogy el is volt érzéstelenítve, csak enyhe szúrásokat éreztem. Utána sem fáj egész végig a gyógyulás néhány hete alatt.
2017. jan. 6. 23:26
 22/23 anonim válasza:
75%

Nekem is hasonló esetem volt, igaz engem nem kellett műteni, de egy véletlen dolog miatt vagyok még mindig életben. Tőlem is nagyon sokan eltávolodtak, bár valószínűleg nem amiatt.. Én is magányosan élek, próbálom magam lefoglalni pl tanulással vagy olyan dolgokkal ami érdekel.

Azt tudnám neked tanácsolni, hogy ne bánkódj amiatt az emberek miatt akik eltávolodtak tőled. Lehet, hogy ez kicsit durván hangzik, de akik nem állnak ki melletted, azoknak nincs helyük az életedben. Lesznek még emberek akik szívesen fognak veled ismerkedni, csak légy nyitott. Ne az alkoholhoz nyúlj, helyette keress valamit ami igazán örömet okoz neked, ami tényleg leköt és nem csak bánatodban csinálod. Pl fogadj örökbe kutyát, járj el vele túrázni, bármi. A legtöbb ember életében vannak nehéz időszakok, mindenkinek mást kell túlélni, elviselni. Tudatosan kell változtatni a dolgokon, és sok kitartás, akaraterő kell hozzá. De ha leküzdöd a saját nehézségeidet , erőt veszel magadon és sikerül túlélned, utána minden jobb lesz. Próbálj picit változtatni a szokásaidon, látásmódodon, és minden rendben lesz :)(tapasztalat)

2017. jan. 7. 00:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Esetleg ebben az átmeneti időszakban rakzolás, festés, fotózás, írás segíthet. Így ki tudod adni magadból a fájdalmat és jobb lesz. Az alvás is jobban fog menni. Tapasztalat. Az alkohol sajnos nem megoldás !!😕
2017. jún. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!