Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Ez már súlyos!...

Mit tegyek? Ez már súlyos! Hogy mászhatok ki ebből a gödörből?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni a történetem, sose voltak igazi barátaim, mindig magányos voltam, de nekem az volt a normális, így is jó volt, sőt akkor minden vágyam az volt, hogy majd felnőttként is egyedül szeretnék élni. Miután munkanélküli lettem megismerkedtem valakivel az interneten, napi kapcsolatba kerültünk így és nagyon megszerettem, egyszerűen függők tőle! Ha nincs itt egy napig már aggódom, csak rá gondolok, iszonyat rosszul érzem magam. Most is ez van, de már 5 napja eltűnt, legalább 10-szer hívtam már, de ki van kapcsolva. Nem tudom mi lehet vele, minden pillanatban azt várom, hogy jelentkezzen. Teljesen kivagyok, sírok, nincs étvágyam, élni sincs kedvem, nem bírok semmire se koncentrálni, aludni se. Azt hittem, ha újra közösségbe járok, akkor majd elmúlik, de nem. Januártól egy irodában dolgozom, kedvesek a kollégák is, minden jó és szép, de mégse változott semmi. Már a munkahelyemen is észrevették, hogy valami nincs rendben, hisz nem bírok odafigyelni, letört vagyok...stb. Van egy régi ismerősöm, aki tud mindenről, de már nem merem neki se mondani, mert félek, hogy ezzel még őt is elveszítem. Nekem sokat segít, ha kibeszélhetem magamból ezeket az érzéseket, de nincs kinek:( Ami még fontos, hogy mindketten nők vagyunk és szexuálisan nem vonzódom hozzá! Pszichológushoz nem szeretnék fordulni, képtelen lennék megnyílni előtte, arccal felvállalni ezeket a gondokat. Ezen kívül mi más lehetőségem van? Kérlek segítsetek, köszönöm
2014. febr. 12. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Pszichiáterhez fordulj.De komolyan.
2014. febr. 12. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad egy embertől ennyire függeni. De inkább fordulj pszichológushoz, hisz tud tanácsot adni, meg keress barátokat, akik elterelik a figyelmed:)
2014. febr. 12. 15:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, ebben igazad van, de nem is tudom, hogy történt, észre se vettem és máris függtem tőle. Az utóbbi időben megismertem pár embert, de teljesen más világban élnek ők, mint én, mások az érdeklődési köreink, nagyon ritka ha találok olyan embert, akivel igazán jól el tudok beszélgetni:( Nem szeretnék pszichológushoz fordulni, mert itt aki van ingyenesen azt én messzire elkerülöm magánrendelésre meg nincs pénzem főképp így, mint írtam, nagyon sok alkalom kéne nekem ahhoz, hogy rendesen meg tudjak nyílni előtte. Így, névtelenül, arctalanul sokkal könnyebb. Ezért gondoltam, hátha van valami más út.
2014. febr. 12. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is az a bajom hogy nagyon könnyen tudok valakitől függeni akit megkedvelek:(
2014. febr. 12. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
:(
2014. febr. 12. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor tudsz egy másik embert szeretni, ha független vagy.

Nem a saját érdekedben kell független, önálló, a saját lábán megálló emberré válnod, hanem a többi ember érdekében.

Nem a semmibe hullasz, ha mindent elengedsz, hanem akkor válsz önmagaddá, és csak így tudsz igazán adni az embereknek (annak is, aki most olyan fontos neked).

Ne kapaszkodj az emberekbe, hanem viseld el, hogy te is vagy valaki, viseld el a saját ember-voltodat.

Ettől nem szegényebb, hanem gazdagabb lesz az életed.

Ha lemondasz a világról, megnyered azt.

2014. febr. 13. 01:52
 7/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

Tudod, ha nem jelentkezik, el kéne engedni. Tudom, milyen elveszíteni egy embert, akivel mindent megosztottál, mert én is átéltem! Lesznek még jobb napok nélküle is!:)

2014. febr. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!