Az emberiség halott, vagy léteznek értelmes, ÉLŐ emberek a 21. században?
Azt látom, hogy az emberek többsége rémesen együgyű, passzív, érzéketlen, és egy rakás optimista színészbohóccal van tömve az egész világ.
Nem látom értelmét az emberi kapcsolatoknak, általában csak lefárasztanak az emberek.
Létezik még ember aki nem állt be a sorba, és van jelleme is?
A könyvtárban-múzeumban jellegű kliséket ne erőltessük, voltam már párban és ismertem ilyen embereket.
És a Mensara se vagyok kíváncsi.
Bár sejtem hogy szokás szerint széttrollkodják a kérdést.
"Bár sejtem hogy szokás szerint széttrollkodják a kérdést"
Most nagyon őszintén: milyen válaszokat nem tekintesz trollkodásnak? A kérdésed önmagában egy trollkodás, nem? mit lehet rá mondani?
vagy egyetértünk, hogy "igen, igen, az emberiség szörnyű és megérett a pusztulásra", vagy leírjuk, hogy "hát ja, hülyék mindig voltak, vannak, lesznek".
Kedves Kérdező, én ugyanezt a kérdést teszem fel magamnak nap mint nap.
"Létezik még ember aki nem állt be a sorba, és van jelleme is?"
Létezik. Csak észre kell venni. :)
Nem értem a gondolatmenetedet. Te kivételnek tartod magad, és úgy gondolod, hogy a maradék 7 milliárd ember rajtad kívül totál idióta, besavanyodott, vagy éppenséggel csak tömeggyártmány, akinek se személyisége, se esze. A falra mászok ettől a gondolkodásmódtól. És ha akarod tudni, vannak olyan emberek, akik kiállnak a véleményük mellett, nem lehet őket megváltoztatni negatív irányba, és még csak nem is tartozik az agymosott emberek közé, akik nem hogy megvédeni nem tudják az igazukat, még önálló véleményük sincs.
Ami azt illeti, nem tudom, milyen válaszra vársz a kérdésed alatt, mert háromféle választ tudok elképzelni, és egyik sem pozitív irányba hajlik.
Aki csak ennyit tud írni hogy én vagyok a rossz, az ne pazarolja az idejét.
Aki nem érti miről írok, annak nem szól a kérdés.
"Nem látom értelmét az emberi kapcsolatoknak, általában csak lefárasztanak az emberek. "
Eme mondat után nem tök 8, hogy van e értelmes ember vagy sem?!
8:
eddig én is eljutottam hogy meg kell őket találni, de ha enm sikerül, akkor számomra nem léteznek. az összes ilyen ember, akivel véletlenül futottam össze 1-2 éven belül teljesen befordult.
tehát ezek az emberek nagy valószínűséggel teljesen elszigetelten élnek/fognak élni.
viszont a 3 felsorolt terület végre valami érdemi tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!