Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az új barátnőm öccse zsarol,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátnőm öccse zsarol, mot tegyek?

Figyelt kérdés
4 hónap után hazavitt a barátnőm bemutatni. Eddig nem voltak oltva a szülei így mondta hogy ráér ez. Nem tudja a bi vágyaim. Nos a csaj tesója 18. Tavaly nyáron a sráccal kb 7 alkalommal találkoztam. Szereti ha női ruha stb van rajta. Úgy dugtam meg, stb. Aztán mondta mikre vágyna. Alázzam meg, pofon, stb. Nem akartam. Aztán így emiatt nem volt tali. Most a “bemutatás” után rámírt a snapen hogy a vágyait ha teljesítem nem mesél a barátnőmnek aki amúgy mostoha tesója… Nem tudom mit csináljak. Ha megteszem tuti nem 1x lesz ez. Ha nem akkor meg a csaj lesz bukta. Nekem a srác volt az 1. ilyen és egyben utolsó is. De ez annyira gáz.
2021. jún. 17. 06:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%

Ahogy a 10.

+ a zsaroló a legaljasabb állatfajta, kiverném belőle azt is, ha másképp nem megy

2021. jún. 17. 09:10
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Nem megoldás az erőszak... Beszélj vele.
2021. jún. 17. 09:30
 13/28 kisördög1 ***** válasza:
100%
Nem könnyű a helyzet, de lehet a 10esnek igaza van, ebben az öcsi többet veszíthet mint te, így ez gyenge próbálkozás részéről.
2021. jún. 17. 09:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen eddig nem csaltad meg a lányt, de most pont azt tervezed. Én el tudnám fogadni ha a a barátom bevallaná hogy biszex, nem csinálnék belőle nagy ügyet. Viszont ha megtudnám hogy megcsalt ráadásul a mostohatesómmal akkor abban a pillanatban dobnám ki.
2021. jún. 17. 09:51
 15/28 anonim ***** válasza:
70%
Tehát te dugtad meg, és ő zsarol? Jó vicc. Én kiröhögném a helyedben.
2021. jún. 17. 09:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Róla tudják otthon pasikkal is kavar. Mert ha igen akkor nincs veszteni valója, ha nem akkor ez foeditva is müködik, ö is veszit vele ha kiderül.

Viszont ha nem is derül ki akkor hogy képzeled a jövöt? Szerinted el lehet ezt felejteni valaha is? Mármint akárhányszor családi találkozo lesz ez neked is és neki is eszébe fog jutni. Ez elég kellemetlen helyzeteket fog hozni magával.

Ha csak nem vagytok fülig szerelemesek és tökéletesen egymáshoz illők a barátnöddel, akkor ez nem tudom hogy hogy fogja befolyásolni a kapcsolatotokat.

2021. jún. 17. 10:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mentsd le az üzeneteket,vedd fel amit mond a zsebedben egy telefonnal. Aztán ha zsarol is után rendőrség és fel kell jelenteni.
2021. jún. 17. 10:27
 18/28 anonim ***** válasza:
Attól még kiderül ha felvétel készül is...
2021. jún. 17. 10:55
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyszerűen add meg neki amit akar. Aztán majd alakul.
2021. jún. 17. 10:55
 20/28 anonim ***** válasza:
#18 igen kiderül de legalább megkapja esetleg a büntetést miatta. Mivel ez bűncselekmény, főleg a most elfogadott törvények szerint nagyobb bajba is kerülhet. Ami azt mondom nem is annyira rossz. Nem nagyon hiányzik a társadalomba ilyen ember,ha már most így kezdi mi lesz később. Akkor sem fog változni sajnos.
2021. jún. 17. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!