Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátnőm öccse zsarol, mot tegyek?
Nem is tudom... vállald fel a tetteid te magad?
Ha képes voltál félrekúrni, ráadásul egy családtagjával, akkor ehhez is legyen gerinced. Akkor is, ha csak egyszeri alkalom volt, mert megtetted.
Számolj vele, hogy a csaj kiteszi a szűrödet, jogosan. Te kúrtad el (pun not intended)
Ezt buktad mindenképpen. Keress másik csajt...vagy srácot...vagy amit akarsz.
Hetero csaj nem fogja neked elfogadni hogy pasival voltál..
#1 vagyok, elnézést, még ébredeztem :)
De akkor is kitartok amellett, hogy hazugságra nem építünk kapcsolatot. Légy őszinte.
Párom is biszex, és ezt nem a párkapcsolatunk, hanem még a barátságunk legelején (ő egyből belém szeretett, nekem először csak barát volt, az mélyült szerelemmé) elmondta - az érzéseivel együtt - hogy ő biszexuális, és hogy egyszer lefeküdt a saját nemével.
És már három éve együtt vagyunk :)
Szóval én mindenképpen elmondanám neki. Ha nem fogad el úgy, ahogy vagy, akkor nem is érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!