Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal,és a barátnőmnél aludtam.Feküdtem mellette,és elkezdett ölelni,simogatni.Aztán csókoloztunk.Félrehúzta a bugyimat,és nyalt.Élveztem.Akkor most leszbikus vagyok? L
Rövid válasz:
Amennyiben a férfiak érdekelnek főleg, semmiképpen nem vagy leszbikus. Esetleg biszex lehetsz, ha mindkettő nemhez vonzódsz nagyjából egyformán.
Hosszú válasz:
Egy elképzelés szerint a szexuális irányultság egy skálán képzelhető el, aminek a két végpontja a teljesen homoszexuális, illetve a teljesen heteroszexuális. Ahogyan haladunk a skála közepe felé, egyre inkább nő a "rugalmasság", ha fogalmazhatok így. Ebben a felfogásban pedig létezik olyan ember, aki alapvetően hetero, de nagyon ritkán egyszer-egyszer érdeklődést mutat a saját neme iránt, valamint létezik olyan is, aki homoszexuális, de olykor esetleg egy-egy ellenkező neművel fekszik le/ellenkező neműbe szeret bele.
Jó, tegyük fel hogy elhiszem.
Biszex vagy.
Én ezt így konkrétan nem hiszem el.
Volt, hogy összekaptam a barátnőmmel, telefon, és átmentem az egyik barátomhoz.
De ott nem bugyiba nyúlás és szipi-szopi volt, hanem megittunk pár egység sört és konyakot, s amíg elviselhető idő volt kinn, pingpongoztunk a kertben, majd valami "kardos-b*szós" játékot játszottunk számítógépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!