Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Ha van fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Ha van fiú barátotok, előtte mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Heteró lánynál rendben van, hogy szégyenlős egy fiú barát előtt, bármennyire bízik benne, de egy leszbi is?
2021. márc. 17. 15:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem a kérdésed....

Miben más (a kérdésed szempontjából) egy leszbikus lány mint egy heteró?

Válaszolva amúgy: az attól függ milyen helyzetről van szó. Szexről nem vagyok szégyenlős beszélni senkivel, de levetkőzni nyilván nem fogok előtte....

2021. márc. 17. 15:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Feltételezem, hogy egy leszbikus nem úgy tekint egy fiúra, mint egy heteró lány. Mint két fiú barát között sincs szégyenlősség.
2021. márc. 17. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb fiú barátom előtt nem, de ő 15 éve a legjobb barátom, meleg, és lakótársak is voltunk. Más fiúk előtt igen.
2021. márc. 17. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

“ Feltételezem, hogy egy leszbikus nem úgy tekint egy fiúra, mint egy heteró lány.”

Nyilván nem, de a hetero fiú ugyanúgy tekint egy leszbikus nőre is mint egy heterora ha tetszik neki.

2021. márc. 17. 15:30
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

"mint két fiú barát között sincs szégyenlősség"

Az teljesen más. Nekünk nincs farkunk. Vagy te ezt gondolod? Tényleg nem értem...

1. voltam.

2021. márc. 17. 15:32
 6/14 *Felhasználói név ***** válasza:
52%

Mivel nem erdekelnek a fiúk, így kb annyira vagyok szegyellos, mintha en is fiu lennek. Lanyok elott szegyellosebb vagyok

Ja es mivel ‘baratok’ vagyunk, nem merul fel egyikunkben sem hogy tobbet gondol, szoval az hulye felteveshogy tobbet gondolna bele

2021. márc. 17. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
6-os te nagyon naív vagy....
2021. márc. 17. 15:56
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

“ szoval az hulye felteveshogy tobbet gondolna bele”

Persze, nem is hallottunk még olyanról hogy egy pasi meg akar téríteni egy leszbit meg hasonlók...

2021. márc. 17. 15:58
 9/14 *Felhasználói név ***** válasza:
25%

Neked ezek szerint nincsenek barátaid, de szar :)

Így már világos, miért nem érted mit jelent, ha egy barátoddal vagy, nem egy idegennel

2021. márc. 17. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

Vannak barátaim, mondjuk zömében lányok és meleg fiúk, de a személyeskedést nem igazán értem mire jó. :)

Próbáltam hetero fiúkkal is barátkozni, de legtöbbször többet gondoltak bele. Haverjaim vannak, de pl nem vetkőznék le előttük.

Azt hiszed hogy a fiú lány barátságokban a fiúk sose gondolnak többet? A mesékben is hiszel még?

2021. márc. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!