Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Ha van fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Ha van fiú barátotok, előtte mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Heteró lánynál rendben van, hogy szégyenlős egy fiú barát előtt, bármennyire bízik benne, de egy leszbi is?
2021. márc. 17. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem vannak heteró fiú barátaim, nem lennék szégyenlős előttük. Barátok vagyunk ennyi. Nem vagyok naív,nem akarnak megtéríteni,butch vagyok nem igazán tekintenek nőnek.
2021. márc. 17. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyira vagyok szégyenlős mint egy hetero nő. Én leszbikus vagyok és van fiú barát barátom akivel sok időt töltök de egy percig sem öltözködnék előtte vagy ilyesmi.
2021. márc. 17. 16:58
 13/14 *Felhasználói név ***** válasza:
80%
Szerintem nem holmi haverokról van szó, hanem barátokról szólt a kérdés. Mindegy igazából leszarom, szerinted nem, szerintem igen. Vitatkozni biztos nem fogok veled ilyesmin
2021. márc. 17. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vetkőznék le előtte,de felém jött is a szerelmi vallomás,amikor coming outoltam neki,szóval most még egy ideig oda kell figyelnem már csak ha egy programot veszek mint pl mozi,hogy mire mondok igent,mert azért na,az nem csak úgy elmúlik pár hét után. De talán ez kicsit másabb eset amúgy is,viszont ha nem lett volna vallomás,akkor sem kéne úgy kezelni,mint egy lányt (én is mindig szégyenlős voltam lányok előtt),mert aztán neki azokban a pillanatokban eszébe nem jutna az,hogy te most a lányokhoz vonzódsz. De egyébként lenne egy meleg fiúbarátom,akit jó ideje ismerek,előtte már azért egy gyors pólóátvételt lehet meg mernék ejteni,ha muszáj lenne,mert épp olyan a helyzet.
2021. márc. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!