Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusoknál miért van ez így?
Ismerek több leszbikus nőt/párt és azt vettem észre,hogy aki a kapcsolatban a domináns fél az úgy néz ki és úgy viselkedik mint egy férfi. Pl. rövid haj,férfiasan viselkedik,férfi ruhákat hord,férfi parfümöt vagy tusfürdőt használ :D
Ez miért van így? Vagy amikor magára fújja a férfi parfümöt azt gondolja,hogy uhhh most milyen macsó vagy tökös gyerek vagyis nő vagyok,most aztán tapadni fognak rám a nők :D
Vagy pl. a melegeknél az asszonyka,az alárendelt fél miért viselkedik úgy mint egy nő? Volt 1ismerős akiről gondoltuk,hogy meleg.A nőies viselkedése és más dolgok miatt. Utána bavallota,hogy ő más. A kapcsolatában övé az asszony szerep,vagyis őt tömik meg :D
Szóval a leszbikusoknál és a melegeknél miért van ez a viselkedés?
Ez általánosítás
Sok esetben nincs így
Leszbikusok esetében is lehet mindkét fél nőies, vagy mindkettő fiúsabb, de amikor ez vegyes, akkor sem mindig a fiúsabb a domináns fél, ez nem ettől függ.
Hogy miért van így? Mert így érzik jól magukat, az a stílus tetszik nekik.
De ha vannak ismerőseid megkérdezheted őket, hogy náluk miért van így...
Nem általánosítok,csak nekem ez volt az észrevétel.
Ilyen dolgot azért nem kérdeznék meg :D Azért tettem fel itt a kérdést!...
Rengeteg meleget ismerek, személyesen is, meg közösségi oldalakról is.
Ismerek teljesen lányos lányokat együtt, olyat is ahol egyik valamivel fiúsabb de a férfiastól azért messze van.
Vannak kategóriák. Femme, lipstick; ők a csajosak és sokszor szintén csajosakkal vannak együtt. Van a tomboy, butch, stone butch; ők meg a fiúsak, pasisak és a nagyon pasisak ( a stone butchok sok esetben később transzként coming outolnak). Olyan is megesik hogy két butch van együtt.
A melegeknél meg nincs “asszonyka” , két pasi van együtt ez a lényeg. xd
Akit “megtömnek” azt úgy hívják hogy a passzív, vagy bottom angolban, ugyanazt tudom mondani, vannak a melegek, sőt még a passzív melegek közt is full férfiasok. Ismerek meleg párt is ahol a passzív fél sokkal pasisabb, és csak az ágyban passzív, amúgy a kapcsolat egészét tekintve ő irányít.
Amiket mondtál az nagyon sztereotípiás
általánosítás. Van olyan is, de nem minden leszbikus és meleg ilyen, csak egy réteg.
Én amolyan soft butch vagyok, a párom is.
Szeretem keverni a nőies és a férfias jegyeket, pl virágos miniruha és férfi parfüm, nagy bakancs. Vagy pl egy férfi ing, farmer, de nőies smink.
Sokkal izgisebb, kiválogatni azt ami tetszik, mintsem csak bekanalazni azt, amit a heteró társadalom elvár a nőktől. Vannak olyan elemei a femininitásnak, amik tetszenek, pl szép csipkés fehérneműk, körömlakk, ékszerek...
De ugyanakkor ha felöltözök full lányosan, furán áll rajtam, mint a tehénen a gatya.
A férfi divatban imádom, hogy az anyagoknak van súlya, nem látszik át minden, és nem úgy van szabva az összes, hogy tapadjon minden porcikámra, és villanjon a derekam, a dekoltázsom, a vállam, még a téli cuccokban is.
A férfi ruhák ezzel szemben sokkal következetesebben vannak méretezve, követik a test alakját, de elegánsan.
És ezen kívül az is tetszik, hogy látszik rajtam, hogy nem vagyok heteró. Így a férfiak jó része békén hagy, és a többi lmbtq emberrel is könnyebb megtalálni a közös hangot.
A párom se szeretném, ha csak full high femme lenne. Nekem ez szexuálisan is unalmas.
És még hozzátenném, hogy általában a gnc emberek nem szoktak mindenki másnak beszólni meg lehúzni őket.
Nem szimpik azok a melegek és leszbikusok akik erényt formálnak abból, hogy lám, ők mennyire heterónak néznek ki, és mindenki más rossz bųzi, és miattunk homofób a társadalom.
A valóságban persze ezt bevonzzani nem lehet, az emberek maguktól gyűlölködnek, nem azért mert feltűnően lmbtq/roma/nő/stb vagy.
Persze ez nem minden masc4masc meleg, és nem minden lipstick leszbikus, de általában másoktól nem látom ezeket a kissé levéző álláspontokat.
“ Nem szimpik azok a melegek és leszbikusok akik erényt formálnak abból, hogy lám, ők mennyire heterónak néznek ki”
Én nagyon heteronak nézek ki és utálom. 😂😂 Amikor mindenki huszadszorra is elmondja hogy sose gondolta volna rólam mert hogy tök “heteros” vagyok, akkor már tényleg kezd idegesíteni.
Butch vagyok, és így érzem magam jól ilyen "macsósan".A válasz egyszerű, mások is így érzik magukat jól, erre konkrét választ nem lehet adni, hogy ez azért van mert 45°fokos szökben sütött rájuk a nap, vagy mert ezt várja el az LMBTQ közösség, nem, egyszerűen ez tetszik nekik, és ahol van kínálat ott lesz bizony rá kereslet is.
Utána jónnek azok a kérdések, hogy ennyi erővel lehetnél pasival is/nővel is, nos a kettő akkor sem ugyan az.Miért? Egyszerű, mert én nem vagyok férfi és a lányosan kinéző meleg sem nő. Nagyon nagy különbség tud lenni aközött, hogy valami kinéz annak, vagy az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!