Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikusoknál miért van ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusoknál miért van ez így?

Figyelt kérdés

Ismerek több leszbikus nőt/párt és azt vettem észre,hogy aki a kapcsolatban a domináns fél az úgy néz ki és úgy viselkedik mint egy férfi. Pl. rövid haj,férfiasan viselkedik,férfi ruhákat hord,férfi parfümöt vagy tusfürdőt használ :D

Ez miért van így? Vagy amikor magára fújja a férfi parfümöt azt gondolja,hogy uhhh most milyen macsó vagy tökös gyerek vagyis nő vagyok,most aztán tapadni fognak rám a nők :D

Vagy pl. a melegeknél az asszonyka,az alárendelt fél miért viselkedik úgy mint egy nő? Volt 1ismerős akiről gondoltuk,hogy meleg.A nőies viselkedése és más dolgok miatt. Utána bavallota,hogy ő más. A kapcsolatában övé az asszony szerep,vagyis őt tömik meg :D

Szóval a leszbikusoknál és a melegeknél miért van ez a viselkedés?

#viselkedés #leszbikus #melegedés #Csíránszki #Macsó nő
2021. márc. 19. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez általánosítás

Sok esetben nincs így

Leszbikusok esetében is lehet mindkét fél nőies, vagy mindkettő fiúsabb, de amikor ez vegyes, akkor sem mindig a fiúsabb a domináns fél, ez nem ettől függ.

Hogy miért van így? Mert így érzik jól magukat, az a stílus tetszik nekik.

De ha vannak ismerőseid megkérdezheted őket, hogy náluk miért van így...

2021. márc. 19. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem általánosítok,csak nekem ez volt az észrevétel.

Ilyen dolgot azért nem kérdeznék meg :D Azért tettem fel itt a kérdést!...

2021. márc. 19. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Rengeteg meleget ismerek, személyesen is, meg közösségi oldalakról is.

Ismerek teljesen lányos lányokat együtt, olyat is ahol egyik valamivel fiúsabb de a férfiastól azért messze van.

Vannak kategóriák. Femme, lipstick; ők a csajosak és sokszor szintén csajosakkal vannak együtt. Van a tomboy, butch, stone butch; ők meg a fiúsak, pasisak és a nagyon pasisak ( a stone butchok sok esetben később transzként coming outolnak). Olyan is megesik hogy két butch van együtt.

A melegeknél meg nincs “asszonyka” , két pasi van együtt ez a lényeg. xd

Akit “megtömnek” azt úgy hívják hogy a passzív, vagy bottom angolban, ugyanazt tudom mondani, vannak a melegek, sőt még a passzív melegek közt is full férfiasok. Ismerek meleg párt is ahol a passzív fél sokkal pasisabb, és csak az ágyban passzív, amúgy a kapcsolat egészét tekintve ő irányít.

Amiket mondtál az nagyon sztereotípiás

általánosítás. Van olyan is, de nem minden leszbikus és meleg ilyen, csak egy réteg.

2021. márc. 19. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nőies vagyok és a párom is nőies. Na bumm.
2021. márc. 19. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Én amolyan soft butch vagyok, a párom is.

Szeretem keverni a nőies és a férfias jegyeket, pl virágos miniruha és férfi parfüm, nagy bakancs. Vagy pl egy férfi ing, farmer, de nőies smink.

Sokkal izgisebb, kiválogatni azt ami tetszik, mintsem csak bekanalazni azt, amit a heteró társadalom elvár a nőktől. Vannak olyan elemei a femininitásnak, amik tetszenek, pl szép csipkés fehérneműk, körömlakk, ékszerek...

De ugyanakkor ha felöltözök full lányosan, furán áll rajtam, mint a tehénen a gatya.

A férfi divatban imádom, hogy az anyagoknak van súlya, nem látszik át minden, és nem úgy van szabva az összes, hogy tapadjon minden porcikámra, és villanjon a derekam, a dekoltázsom, a vállam, még a téli cuccokban is.

A férfi ruhák ezzel szemben sokkal következetesebben vannak méretezve, követik a test alakját, de elegánsan.

És ezen kívül az is tetszik, hogy látszik rajtam, hogy nem vagyok heteró. Így a férfiak jó része békén hagy, és a többi lmbtq emberrel is könnyebb megtalálni a közös hangot.

A párom se szeretném, ha csak full high femme lenne. Nekem ez szexuálisan is unalmas.

És még hozzátenném, hogy általában a gnc emberek nem szoktak mindenki másnak beszólni meg lehúzni őket.

Nem szimpik azok a melegek és leszbikusok akik erényt formálnak abból, hogy lám, ők mennyire heterónak néznek ki, és mindenki más rossz bųzi, és miattunk homofób a társadalom.

A valóságban persze ezt bevonzzani nem lehet, az emberek maguktól gyűlölködnek, nem azért mert feltűnően lmbtq/roma/nő/stb vagy.

Persze ez nem minden masc4masc meleg, és nem minden lipstick leszbikus, de általában másoktól nem látom ezeket a kissé levéző álláspontokat.

2021. márc. 19. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

“ Nem szimpik azok a melegek és leszbikusok akik erényt formálnak abból, hogy lám, ők mennyire heterónak néznek ki”

Én nagyon heteronak nézek ki és utálom. 😂😂 Amikor mindenki huszadszorra is elmondja hogy sose gondolta volna rólam mert hogy tök “heteros” vagyok, akkor már tényleg kezd idegesíteni.

2021. márc. 19. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Butch vagyok, és így érzem magam jól ilyen "macsósan".A válasz egyszerű, mások is így érzik magukat jól, erre konkrét választ nem lehet adni, hogy ez azért van mert 45°fokos szökben sütött rájuk a nap, vagy mert ezt várja el az LMBTQ közösség, nem, egyszerűen ez tetszik nekik, és ahol van kínálat ott lesz bizony rá kereslet is.

Utána jónnek azok a kérdések, hogy ennyi erővel lehetnél pasival is/nővel is, nos a kettő akkor sem ugyan az.Miért? Egyszerű, mert én nem vagyok férfi és a lányosan kinéző meleg sem nő. Nagyon nagy különbség tud lenni aközött, hogy valami kinéz annak, vagy az is.

2021. márc. 20. 06:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Párom rövid fiús haju, szoknyát, melltartót, csipkés bugyit a világért fel nem venne. Pasi boxert hord. De lelkében nagyon nő, képes sirni egy filmen.
2021. márc. 20. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Fiús vagyok,fiús dolgokat használok/hordok,DE ennek ellenére rohadtul nem vagyok domináns...szóval nem feltétlen függ össze a külsőség az "ágy" beli dolgokkal.....
2021. márc. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!