Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusokhoz szól a kérdés! Szerintetek milyen praktikákkal lehet a kiábrándult szerelmet "visszahívni" egy kapcsolatban?
Ez egy hosszú, több mint 5 éves kapcsolat? Mert akkor esetleg lehet megpróbálni visszagyújtani a lángot.
Ha viszont új a dolog, akkor hagyd a fenébe
#1,#2: nyilván egy kapcsolatban egy idő után elmúlik a szerelem és szeretetté szelídül avagy kiábrándulunk a másikból, nálam ez történt most. Valaki pedig alapból úgy lép be egy kapcsolatba,hogy nem lángol a szíve, csak szeretetet érez. Ez van a másik félnél.
3#: nincs még 5 éves a kapcsolat,annál rövidebb
Eredetileg mit szerettél benne?
Mi volt, ami megfogott?
De kb 2 év az, amire lekerül a rózsaszín szemüveg, megismered mint embert, hibákkal, jó és rossz tulajdonságokkal együtt.
#7: Amik megfogtak benne anno:
-jól néz ki
-meg tud nevettetni
-jókat beszélgettünk és volt is miről
-értelmes,okos
-nagyon jó vele az ágyban(eddig vele a legjobb)
-ugyanakkor az érintéseivel meg is tudott nyugtatni (mintha hazaértem volna)--> ez mára már lecsökkent
-el tudom magam engedni mellette
-teljesen önmagamat tudtam adni mellette
-újra és újra meg tudott hódítani (ez kb. 1 évig tartott a megismerkedésünk kezdetétöl)
amiket jelen időben írtam,azok még most is tartanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!