Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, pasik, akinek hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Srácok, pasik, akinek hosszabb (sok éves) párkapcsolata van! Mással is előfordul, hogy a párjával való szex közben néha valaki másra (netán valaki olyanra, aki a párjával ellentétes nemű) gondol, hogy hamarabb el tudjon menni?

Figyelt kérdés
Olyan srácok/pasik válasza is érdekel, akik pasival élnek együtt! Na meg a hetero kapcsolatban élő/lévő srácoké és pasiké is.

#fantázia #elélvezéshez vezető gondolati út
2021. márc. 9. 16:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt ilyen, legalább is részemről nem
2022. okt. 4. 19:52
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyén függő
2022. dec. 18. 10:08
 33/38 anonim ***** válasza:
87%

5 éve van barátnőm, és ha szexelünk, rendszeresen valamilyen sárcra gondolok magamba, hogy jobban élvezzem a dolgot

szomorú tudom, mert amúgy nagyon szeretek vele lenni, de annyira hiányzik a dolog fiúkkal...

2023. máj. 16. 10:47
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
volt mar ra pelda
2023. jún. 27. 09:04
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszex vagyok és elôfordul. Használunk a barátnômmel plugot és néha arra fantáziálok, hogy valamelyikünk plugja egy másik srác.
2023. szept. 7. 12:02
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsere nem, en se orulnek, ha mast képzelne oda (legyen ferfi vagy no). Ez azt jelenti kiegett az intimitas koztunk, es konkretan csak kozvetito az ember egy fantazia fele
nov. 11. 18:42
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a nejem cumizik arra gondolok , valaki fölém térdelne , és a számba adná biztos élvezném és én is lecumiznám a fekete farkot.
dec. 5. 23:08
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkezés közben nem, egyébként gyakran. Nőre, férfira vegyesen.
dec. 22. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!