Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben vagytok ellentétesek a pároddal?
Hát a férjem mindenhonnan elkésik, én mindig pontos vagyok. Ez az elején nagyon idegesített, de már megszoktam.
Más dolgokban viszont sokkal precízebb, én inkább felületesebb vagyok.
Én mindenhol eltévedek, ő sosem.
Én mindent tönkre teszek, ő mindent meg tud javítani.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de biztos van több is.
16 éve vagyunk együtt
Ő utálja a gombát, én imádom.
Ő nehezen nyílik meg, én eléggé gyorsan kapcsolódok emberekkel.
Férjem korán kelő, én szeretek lustálkodni.
Ő sokkal precízebb, én felületes vagyok, de dolgozom rajta, hogy ilyen téren fejlődjek.
Én nem tudok jól tájékozódni, még GPS-szel is képes vagyok rossz irányba menni, ő épp ennek ellentéte, remekül tájékozódik ismeretlen helyen is.
A férjem mindig pontos, én mindig elkések.
Férjem mindent inkább hamarabb/időben elintéz, én ráérünk típus vagyok.
Viszont ami igazán kezd gondot okozni köztünk, az az, hogy férjem egyre negatívabb mindennel kapcsolatosan, én pedig pozitív. Ő egyre inkább rossz alaphangulatú, én vidám alaptermészetű vagyok. Ő mindent, mindenkit kritizál, én belátóbb, megértőbb, elnézőbb vagyok, jobban elfogadom ha más másként gondol valamit.
Én érzelmes vagyok ő nem.Ő fejjel a falnak típus,én a fontoljuk meg.Ő az az idegesítő higgadt ha gond van,nem számít oldjuk meg,én meg a jujj mi lesz most,jajj jajj,jajj😂
10 éve vagyunk együtt.
Én görcsösen ragaszkodok az időpontokhoz. Ha nem vagyok ott 5 perccel hamarabb akkor már ideges vagyok, akkor is ha egy perc múlva érkezek. Ezzel szemben a férjem baromi kényelmes, mindig késik 5-10 percet.
Az se jó amit ő csinál, az meg pláne nem amit én.
Próbálunk változtatni mindketten. Engem minden alkalommal emlékeztetni kell. :D szerencsére a férjem nagyon türelmes.
A párom nyugodt, de nagypn spontán tud lenni a tervezést illetően és remekül tájékozódik.
Én aggodalmaskdó vagyok, szeretek mindent megtervezni és szörnyen tájékozódok.
Én temperamentumos vagyok, ő egy igazi Buddha.
Ő könnyen elalszik, de bármire felébred éjjel, én nehezen alszom el, de szinte semmi nem zavar meg.
Tanulásban ő szorgalmas, én lusta vagyok.
Zöldségek terén kb 90%-ban ellentétes amit szeretünk, így aránylag sokszor kell kettőnknek két félét főzni. (Szeretem csinálni, ezért nem zavar.)
Ő inkább kutyás, én inkább cicás vagyok (cica van, kutya is lesz, mindkettőt szeretjük, csak megvan a preferencia)
Neki reális fóbiái vannak, nekem teljesen irreálisak (pl. darazsak - élve eltemetés)
Én először a gabonapelyhet öntöm és arra a tejet, ő a tejbe a gabonapelyhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!