Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben vagytok ellentétesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben vagytok ellentétesek a pároddal?

Figyelt kérdés
Nyilván ez nem feltétlenül probléma, de jöhet olyan példa is, ahol probléma, mert pl. bosszantó, de olyan is, ahol valahogy feloldható az ellentét vagy ahol nem is okoz nehézséget. Pl. mit csináltok teljesen fordítva vagy mi az, aminek az ellenkezőjét kedvelitek stb.

2021. jan. 29. 22:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
78%

Én magyar vagyok, ő lengyel.

Én ideges leszek, ha késésben vagyok, ő még meg is áll egy kávéra, ha úgy tetszik neki.

2021. febr. 21. 20:19
 32/39 anonim ***** válasza:
46%

Barátnőm bombázó, 9/10 - én átlag vagy alatti 6/10

Barátnőm állat szerető és ember "utáló" - én az embereket szeretem és az állatokat inkább csak tisztelem, de nem szeretem nagyon. Ha nem tartanék állatot az is jó. Ő a házban tartaná az állatot, azt én nem viselném el.

Barátnőm introvertáltabb és kevés, de mélybarátságai vannak, nagy társaságba ritkán jár. - Én Extrovertáltabb, nagy társaságokat kedvelem, nagy kapcsolati hálóval rendelkezem, sok embert ismerek felületesen. Sok barátom van, de nem tartom velük naponta a kapcsolatot inkább 1-6 havonta egyszer. Egyik legjobb barátommal 2,5 év kimaradt, de most újra dumálunk.

Én lustább vagyok tanulásban. - Barátnőm atom szorgalmas.

Ő sportos - én lusta.

Az ő fő érzelme a düh és harag - az enyém a félelem és szomorúság

Ha probléma van köztünk, akkor én meg akarom beszélni/kibeszélni - Ő viszont inkább sértődős, elvonul és magában próbálja megoldani.

Ha tanulással van probléma, akkor ő ott neki megy a problémának és addig gyakorol, amíg ötöse nem lesz, én ellinkelem és menekülök az ottani probléma elől.

Ő nem tud színészkedni és hazudni, én tudok mindkettőt.

Ő nem tud veszíteni, nála a játék nem létezik csak a verseny. Én a versenyt nem szeretem, csak a játékot. Szerintem nem a győzelem a lényeg, hanem az, hogy élvezd a játékot.

Ő oltás ellenes, én oltás párti.

2021. máj. 19. 18:51
 33/39 anonim ***** válasza:
90%

Én már éltem együtt korábban, ő nem, soha senkivel, de amúgy nincs igazán nagy eltérés.

Annyi, hogy nem volt együttéléshez szocializálódva - nincs hozzászokva, hogy van esetleg egy -egy dolog, amit esetleg megoszthatna a társával, hogy ne legyen félreértés vagy ne tűnjön titkolózásnak....Ő sokkal zárkózottabb és

csendesebb mint én.

De soha nincs vita, jól kiegészitjük és segitjük egymást.

2021. máj. 19. 19:53
 34/39 anonim válasza:
72%
Én ügyvéd vagyok, a feleségem közjegyző
2021. szept. 2. 15:21
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más környezet, teljesen más háttér, más múlt, stb. Sokan és szerintem néha ő is felreértik amikor erre utalok. Azt hiszi, hogy valamiféle lenézés mondatja ezt velem pedig egyszerűen csak másnak tartom egyiket a másikhoz képest. Semmiképp nem jobbnak vagy rosszabbnak. Azt hiszem ez is egy nagy különbség és sok probléma oka. Fekete-fehér vs. árnyalatokat látás.
2023. máj. 14. 00:20
 36/39 anonim ***** válasza:
43%
Egy dologban csak. A szexben én rutinos vagyok, ő pedig ügyetlen. Amúgy mindenben totál hasonlítunk.
2023. máj. 14. 12:13
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
30-as vagyok. Elváltunk. XD
2023. jún. 12. 09:21
 38/39 anonim ***** válasza:
51%

Én magyar vagyok, ő indiai

Ő nagyon szereti a fűszeres ételeket, én pedig a nagyon visszafogott ízesítést kedvelem

Ő társasági személy, én előre félek már minden eseménytől ahol sokan lesznek :)

okt. 9. 05:19
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Ő éjszakai bagoly, én korán kelek.

Ő inkább elkésik, én muszáj, hogy hamarabb odaérjek.

Ő társasági ember, hamar barátkozik, én nem szeretek idegenekkel beszélgetni.

Ő inkább szavakkal szeret (bókol, sokszor kimondja, stb), én érintéssel, gondoskodással.

Ő inkább akciófilm/vígjáték/katasztrófás dokumentumfilm, én inkább művészfilm, dráma vagy trash reality.

Ő csípősen szereti az ételeket, nekem fűszereket sem lenne nagyon szabad ennem eü okokból.

Ezek azok, amikben homlokegyenest mások vagyunk, de nem okoz gondot egyik sem, van azért mindig kompromisszum. Ami pedig igazán számít (világról alkotott nézetek, pénz, politika, gyereknevelés, stb.) az jó összhangban van.

okt. 9. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!