Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, pasik, akinek hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Srácok, pasik, akinek hosszabb (sok éves) párkapcsolata van! Mással is előfordul, hogy a párjával való szex közben néha valaki másra (netán valaki olyanra, aki a párjával ellentétes nemű) gondol, hogy hamarabb el tudjon menni?

Figyelt kérdés
Olyan srácok/pasik válasza is érdekel, akik pasival élnek együtt! Na meg a hetero kapcsolatban élő/lévő srácoké és pasiké is.

#fantázia #elélvezéshez vezető gondolati út
2021. márc. 9. 16:38
1 2 3 4
 11/36 Mrcock ***** válasza:
88%
Mivel bisex vagyok így természetes hogy néha elfantaziálok
2021. júl. 12. 13:52
 12/36 kombika ***** válasza:
100%
szex közben nem tudok másra gondolni. mikor nincs szex, akkor lehet másról fantáziálni :)
2021. aug. 26. 12:22
 13/36 kombika ***** válasza:
70%
10-es: szerintem akkor te egy szar kapcsolatban vagy. hagyd ott a csajt, és keress magadnak fiút, az való neked.
2021. aug. 26. 12:23
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

17 év házasság alatt, ill. után néha előfordul, hogy szex közben másra (is) gondolok. De evvel nejem is van így! Kapcsolatunkban hamar kialakult egy olyan játék, főként, amikor túl fáradtak vagyunk aktív testmozgáshoz, hogy masszírozás, cirógatás, kézzel történő kielégítés közben fantáziasztorikat súgunk egymásnak. Mi lenne, ha...? Képzeld el, hármasban vagyunk... négyesben... fiúval/fiúkkal... lánnyal/lányokkal... akár egy egész focicsapat... ;-)

biszex pár

2021. szept. 2. 12:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Néha

Bif

2021. szept. 2. 15:19
 16/36 anonim ***** válasza:
71%
Hát persze,szinte míndig!
2021. szept. 2. 15:22
 17/36 cseppszi ***** válasza:
85%
A barátnőm hegyes cicijét szoptam dugás közben és beugrott a gondolat hogy ez majdnem olyan mintha egy farok lenne a számban és ettől nagyon hamar elmentem
2021. szept. 20. 16:23
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon szomorú ezeket olvasni, én sosem gondolok szex közben másra, sem komoly kapcsolatban, sem alkalminál, teljesen megélem a pillanatot, hiszen ezért szexelek, ha elkalandoznék másfelé egyszer is, nem lenne második alkalom. Persze én nő vagyok és biszexuális. Nagyon bántó belegondolni, hogy a partnerem igazából nem is engem élvez közben, hanem valaki mást, miközben én őt. Még az nem is olyan vészes, ha hármasra gondol valaki. Volt, aki azt írta, hogy miközben a felesége lovagolt rajta, arra gondolt közben orálisan elégítene ki egy férfit, ebben nem is látok úgy rosszat, mert élvezte a feleségét is, de az, hogy valaki teljesen másra gondol, illetve a cici szopkodása közben egy random farokra, na az felettébb visszataszító. Remélem azért nem minden férfi ilyen tikton. Mindegy, hogy más nőre vagy férfira gondol. Inkább szakítsatok, vagy csaljátok meg a párotokat, ennél még az is jobb, de amikor vele vagy, legalább akkor légy csak az övé.
2021. nov. 15. 03:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
2 és fél éves kapcsolatban vagyok, a baràtnőm még mindig meg tud lepni valamivel. Ezért még soha nem kellett ilyenre gondolnom
2022. jan. 4. 21:24
 20/36 anonim ***** válasza:
90%
Én is szoktam fantáziálni szex közben és a feleségem is. Csak nem konkrétan más valakiről, hanem fiktív személyekről. Én leginkább olyasmiről, hogy más pasik teleélvezik a feleségem miközben én nyalom.
2022. jan. 5. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!