Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sandrisbp kérdése:
Srácok, pasik, akinek hosszabb (sok éves) párkapcsolata van! Mással is előfordul, hogy a párjával való szex közben néha valaki másra (netán valaki olyanra, aki a párjával ellentétes nemű) gondol, hogy hamarabb el tudjon menni?
Figyelt kérdés
Olyan srácok/pasik válasza is érdekel, akik pasival élnek együtt! Na meg a hetero kapcsolatban élő/lévő srácoké és pasiké is.#fantázia #elélvezéshez vezető gondolati út
2021. márc. 9. 16:38
21/36 anonim válasza:
Szoktunk. El is meséljük egymásnak kire
22/36 anonim válasza:
több mint 30 év házasság után gyakorlatilag mindig másra (más nőre, vagy más szituációra) gondolok közben, különben lelohadnék.
szeretem a feleségem, de ő se fiatal és csinos már mint volt, és azért ennyi év gombócból is sok, hogy ne legyen uncsi...
24/36 anonim válasza:
Szoktam másra gondolni 35 éves házasság után (fiú vagyok fiúkra is)
25/36 anonim válasza:
Kérdést úgy tedd fel hogy olyan házasságban ahol még van szex :)
Egyébként én nem.
26/36 anonim válasza:
Szoktam elég sokszor fiúkra gondolni szex közben.
27/36 anonim válasza:
Nőként válaszolok. Egy alkalommal fordult elő, hogy a férjem,szex közben ezt mondta (épp orálisan elégitettem ki) : Hmm de jól csinálod Geri.
🤔... Oh..😳
28/36 anonim válasza:
Igen. Volt hogy közben együtt fantáziáltunk másról, vagy arról beszéltünk, hogy mással milyen volt
29/36 anonim válasza:
Néha a korábbi szeretőmet képzelem a feleségem helyébe, mintha újra vele szexelnék. De egy szerető jobb is, mint a képzelet, főleg, ha idősebb nálam (idősebb szeretőm még nem volt).
34/F
30/36 anonim válasza:
Ő rendszeresen.... A párom vékony kicsi a melle 14 éve vagyunk együtt pár éve az igazi cicis-popsis lányok jönnek be ilyenekre gondolokar az előjáték alattert a parom külseje már annyira nem érdekel fel se állna... Van egy hatalmas mellű töltött galamb kolléganőm arra gondolokost mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!