Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy a hetero pasik nagyon nagy része (itt, az oldalon is) nem fogadja el, hogy sok hetero srác csak kíváncsiságból próbál ki dolgokat a saját nemével, de ettől még nem érzi biszexnek se magát, nemhogy melegnek?

Figyelt kérdés
Jó pár olyan sráccal voltam, aki imádta a szexet lányokkal, és előtte nem csinált fiúval még semmit - és őszintén szólva én se éreztem úgy, hogy attól, hogy egyszer leszoptam őket és játszottak a farkammal, már biszexek lettek... Ugyanakkor népszerű szexpartnerkereső oldalokon, amikor volt olyan barátnőm, akivel lehetett bi 3-ast csinálni, ha ráírtam nagyon jól kinéző, szexet kereső hetero srácokra, hogy benne lennének-e úgy, hogy lehetnek a csajjal, csak 1x a számba élvezzenek el, 10 srácból kb 8 igent mondott?

#biszexualitás #fluid szexualitás #egészséges kíváncsiság #kategorizálási kényszer
2021. márc. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
37%
Minek emeled ki búzáska?
2023. jún. 5. 08:00
 62/66 A kérdező kommentje:
#61: Miért kérded? Zavar téged??? Ha zavar, mi a f@szt keresel épp a biszexualítás aloldalon? Ja, hát pont azt, f@szt - gondolhattam volna.
2023. jún. 5. 08:18
 63/66 anonim ***** válasza:
62%
mert álszentek sokan. pedig tudom én is, sok heteró srác van, aki nem riad vissza attól, hogy fiú kényeztesse őt. és én se tartom emiatt binek. azért az más.
2023. jún. 5. 09:54
 64/66 anonim ***** válasza:
74%

Énis úgy voltam az elején hogy attól h le szoptam a sulis barátom sokszor, és nyaltam a seggét meg ő is szopott engem nem vsgyok melegek hisz egyébként férfit nem szeretünk, csak nőt.

Csak ezt a szexuális tettett szeretjük.

Aztán el fogadtam h bi vagyok és szeretek szopni szopatni stb stb.

De csak ismerőssel csinálnám továbbra is.(mert úgy marad igazán titokba)

De mivel nincs ilyen ismerős igy vígan el vagyok nélküle.

Otthon dildozom magam néha ennyi.

Amúgy a női párommal élek meg mindent akit nagyon szeretek.

20f

2023. júl. 13. 19:13
 65/66 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem különbség van aközött, hogy férfi szop le férfit vagy hogy egy férfi, hagyja egy másik férfinak, hogy leszopja.

Szerintem aki csinálja, az a bi vagy meleg, aki pedig hagyja az meg csak a kíváncsi.

2023. szept. 10. 10:05
 66/66 anonim ***** válasza:
72%

65 -igen. és általában ez így is szokott működni. hallottam én már heteró sráctól, hogy "de kva jól csinálja a kispöcs" :) de fordítva nem működött volna nyilván, még a kérdés miatt is verekedés lett volna szerintem.

szóval megy ez bőven, csak a képmutatás sokkal fontosabb sokaknak.

arról már nem is beszélve, hogy olyanról is tudok, amikor fogadásnak lett az a vége, hogy "na gyere csak .... és térdelés". ennyi.

de egy heteró fiú ezt poénnak veszi, és nem etől fog megmelegedni.

2023. szept. 10. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!