Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy a hetero pasik nagyon nagy része (itt, az oldalon is) nem fogadja el, hogy sok hetero srác csak kíváncsiságból próbál ki dolgokat a saját nemével, de ettől még nem érzi biszexnek se magát, nemhogy melegnek?

Figyelt kérdés
Jó pár olyan sráccal voltam, aki imádta a szexet lányokkal, és előtte nem csinált fiúval még semmit - és őszintén szólva én se éreztem úgy, hogy attól, hogy egyszer leszoptam őket és játszottak a farkammal, már biszexek lettek... Ugyanakkor népszerű szexpartnerkereső oldalokon, amikor volt olyan barátnőm, akivel lehetett bi 3-ast csinálni, ha ráírtam nagyon jól kinéző, szexet kereső hetero srácokra, hogy benne lennének-e úgy, hogy lehetnek a csajjal, csak 1x a számba élvezzenek el, 10 srácból kb 8 igent mondott?

#biszexualitás #fluid szexualitás #egészséges kíváncsiság #kategorizálási kényszer
2021. márc. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
52%
Szexuális identitás az egy fogalom
2021. máj. 19. 23:49
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen fogalom. Van szexuális irányultság, szexuális beállítottság, szexuális orientáció de szexuális identitás nincs.

Nemi identitás van, de az egy teljesen más téma.

2021. máj. 19. 23:59
 23/66 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen feleslegesek ezek a kategoriak. S akkor mi van ha valaki heteroszexnek tartja magát? De neha leszopja a faszat egy ferfi. Vagy o egy ferfinak. Van aki ezt életmód kérdésnek tartja, valaki identitásnak, nem mindenki jár gendet szakra, hogy önmagát meghatározza.
2021. máj. 20. 09:07
 24/66 anonim ***** válasza:
90%

Én sem járok gender szakra, ezek alapvető fogalmak, mindenkinek tudni kéne a nemi identitás és a szexuális orientáció közti különbséget.

Vagy azt hogy mit jelent a hetero. Nem azt hogy férfiként szeretsz szopni, ha ez nem lenne egyértelmű.

Abban igazad volt hogy feleslegesek a kategóriák. Ezért nem értem miért ragaszkodsz a heterohoz.

2021. máj. 20. 10:20
 25/66 anonim ***** válasza:
60%
Mindenkinek tudnia kellene? Már miért kellene tudni? Ha nem számitanak a kategóriák, akkor főleg nem mindegy? Ha valaki heterószex házasságban él, az élete 99% heterószexként élte le, csak néha becsúszott egy fasz miért ne mondhatná magáról, hogy heteró, csak néha kicsit megcsúszik? Mit zavar az téged? Számomra az a biszex, aki azért tudatosabban és többször volt férfival.
2021. máj. 20. 11:56
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok, de sosem volt sem tiniként, sem később a környezetmben olyan aki hetero és kipróbálta a dolgot. Voltam koleszos, ott sem volt soha semmi.

szóval nekem ezek a történetek kicsit kamusok, de lehet változott már annyit a világ.

Sosem láttam közös verést, orált, semmit.

2021. máj. 20. 12:02
 27/66 anonim ***** válasza:
75%
Közös verés azért elég sokaknál volt. Kipróbálás kevesebbnél.
2021. máj. 20. 12:20
 28/66 anonim ***** válasza:
80%

“ ha valaki heterószex házasságban él, az élete 99% heterószexként élte le, csak néha becsúszott egy fasz miért ne mondhatná magáról, hogy heteró, csak néha kicsit megcsúszik?”

Azért mert nem hetero. Heterot ez taszítja, nem csúszik be neki pont ez a hetero jelentése. Amiről te beszélsz az biszex, aki az ellenkező nemhez vonzódik jobban. Mint a legtöbb biszex, mert kevés biszex van aki mindkét nemhez egyformán vonzódik.

“Mit zavar az téged? Számomra az a biszex, aki azért tudatosabban és többször volt férfival.”

Nem zavar. Csak nem így van .Attól hogy számodra ez a biszex még nem csak ők a biszexek. Lehet számodra kék a fű is, attól még az sem lesz igaz.

2021. máj. 20. 13:12
 29/66 anonim ***** válasza:
66%
Az embernek vannak korszakai, nem biztos, hogy aki biszexként kezdi az marad. Lehet később csak heteroszexként vagy homoszexként tudja magát elképzelni. Azért elég nagy pökhendiség kell ahhoz, hogy mások érzéseit magunk határozzuk meg.
2021. máj. 20. 16:32
 30/66 anonim ***** válasza:
68%
Te mondtad hogy néha becsúszik a f*asz. Aki férfiként a f*szt is szereti az nem hetero. Akkor se ha rendszeresen, meg akkor se ha csak néha.
2021. máj. 20. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!