Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy a hetero pasik nagyon nagy része (itt, az oldalon is) nem fogadja el, hogy sok hetero srác csak kíváncsiságból próbál ki dolgokat a saját nemével, de ettől még nem érzi biszexnek se magát, nemhogy melegnek?

Figyelt kérdés
Jó pár olyan sráccal voltam, aki imádta a szexet lányokkal, és előtte nem csinált fiúval még semmit - és őszintén szólva én se éreztem úgy, hogy attól, hogy egyszer leszoptam őket és játszottak a farkammal, már biszexek lettek... Ugyanakkor népszerű szexpartnerkereső oldalokon, amikor volt olyan barátnőm, akivel lehetett bi 3-ast csinálni, ha ráírtam nagyon jól kinéző, szexet kereső hetero srácokra, hogy benne lennének-e úgy, hogy lehetnek a csajjal, csak 1x a számba élvezzenek el, 10 srácból kb 8 igent mondott?

#biszexualitás #fluid szexualitás #egészséges kíváncsiság #kategorizálási kényszer
2021. márc. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
86%

mert féltik a férfiasságukat

22F

2022. jún. 7. 18:43
 52/66 anonim ***** válasza:
69%

Azért gondoljunk már bele. A pici embriókban alig van különbség a hím, és női egyedek között.

A fejlődés során kezd kidomborodni, hogy ez fiú, ez pedig lány lesz!

A lányoknál csak a nemi éréskor kezd el kifejlődni a mell, és nőiessé válni az egyed. Tehát valahol nem fehér-fekete dolgokról van szó, hanem átfedésekről.

(Lehet hogy itt is érvényes a szürke 50 árnyalata?)

2022. jún. 7. 20:52
 53/66 anonim ***** válasza:
26%

Kitől és mitől féltik a férfiasságukat? Vagy szerinted ez úgy működik, hogy aki legalább magának bevallja, hogy biszex, az már nem férfi, vagy kevésbé férfi, mint amíg tagadta a biszexualitását?

2022. jún. 8. 10:24
 54/66 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem vonzanak a fiúk,nem is tetszenek,viszont a szex,mint testi élvezet jó fiúval.Ha nincs barátnőm,rendszeresen csinálom is,viszont csak a testi része izgat. Nem érdekel,ki mit gondol erről,nem sorolom magamat kategóriákba,mindenki annak tart,aminek akar.
2022. nov. 22. 11:24
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagyon jó csaj lehetett, és megszorult srácok lehettek.. Ha mondjuk azzal a csajjal lehetnék sokszor akire most gondolok és vágyok lehet hogy csak egy pasinak beleélveznék a szájába..
2022. nov. 30. 12:57
 56/66 anonim ***** válasza:
74%

mert agyhalottak. ezt nevelték beléjük, passz ...

pedig tényleg így van, hát tizenévesen azért a legtöbb fiúnak akad egy-egy kaland másik fiúval, csak ez aztán örök tabu marad és kész.

na meg olyan heteró srác is van, aki kész hódításnak éli meg, ha lerendezhet egy másik fiút, de nem lát benne homóságot, inkább a saját macsóságának növelését. szóval nem olyan egyértelmű téma ez, több verzió is létezik, de lapból tényleg nem kell melegnek lenni egy azonos nemű szexkalandhoz.

2022. dec. 16. 08:40
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
En 6 evet toltottem el fiú koleszban... 6 évig egy fiú gimiben....na azok utan en mar semmin nem vagyok meglepodve
2023. jan. 17. 22:04
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

57

:XD

na akkor mesélhetsz. én is kb így vagyok ezzel ...

2023. jan. 17. 22:58
 59/66 anonim ***** válasza:
90%

Biszex pasiként, amikor ismerkedésnél megjegyzem, nem csupán orált, anált igénylem, hanem élvezem, a másik simogatását, masszírozását, ölelgetését is, akkor általában kirostálódik a nem igazi biszex.

Amikor barátnőmmel / nejemmel hármasra, többesre kerestünk partnert, a kevésbé biszex férfi is jó választás lehet. De amint kettesre (is) keresek férfi partnert, akkor már jobban örülnék egy valódi biszex partnernek.

Ne felejtsük el azt a kategóriát sem, aki dominanciából biszex és hármasban vagy kettesben is ehhez képest vállalja a férfi-férfi játékokat. Vagy azt, aki annyira sub, hogy egy domináns nő miatt hármasban, többesben hajlandó biszex dolgokra, ha a nő utasítja rá. Ők is élvezik, ám mondhatni, speciális helyzet kell a biszexualitásukhoz.

2023. febr. 7. 17:39
 60/66 anonim ***** válasza:
88%

a második része már nagyon összetett kérdés.

de az eleje nagyon igaz: heteró fiú is belesodródhat kalandokba fiúval, csak éppen az merőben más lesz testileg is, lelkileg is, mint meleg-meleg viszonylatban. ahogy írtad, egy heteró fiúnak kizárt az anál, de amúgy én is nem egytől hallottam már, hogy "egyszer kipróbálna egy farkat", mármint orált, vagy éppen meg is tette.

azt látom, hogy csak mi vagyunk ilyen zártak, Nyugaton nem ragaszkodnak ennyire a kategóriákhoz, nem is értik, miért ne lehetne egy heteró egyednek másik heteró egyeddel kalandja. érdekes ...

2023. febr. 8. 08:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!